Breaking News

”Ντυμένα” στα χρώματα της Ελληνικής πλέον τα ΣΠΙ


Στην νέα εποχή οδεύει πλέον η Ελληνική Τράπεζα μετά την εξαγορά του Συνεργατισμού. Ήδη οι διαδικασίες συγχώνευσης  προχωρούν σε όλα τα επίπεδα και το κοινό (πρώην καταθέτες του Συνεργατισμού) ξεκινά να βλέπει την αλλαγή.  Στις οθόνες των ΑΤΜ των ΣΠΙ πλέον εμφανίζεται το καλωσόρισμα της Ελληνικής Τράπεζας,

Επίσης από χθες ξεκίνησαν και οι οπτικές μετατροπές των υποκαταστημάτων της πρώην Συνεργατικής Τράπεζας. Ο φωτογραφικός φακός της σελίδας μας συνέλαβε βρέθηκε στην πρώην ΣΠΕ Μακράσυκας όπου από το πρωί τα συνεργεία αντικαθιστούσαν τις πινακίδες του κτηρίου.

Δείτε τις φωτογραφία από τις εργασίες αλλαγής των πινακίδων:

Δείτε επίσης το ωράριο καταστημάτων της Ελληνικής Τράπεζας μετά την ενοποίηση με ΣΚΤ

Η Ελληνική Τράπεζα ανακοινώνει ότι το χειμερινό ωράριο εξυπηρέτησης του κοινού του νέου ενοποιημένου δικτύου διαμορφώνεται ως εξής: Από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή το κοινό θα μπορεί να εξυπηρετείται από τις 8:30 π.μ. μέχρι τη 1:30 μ.μ..

Τη Δευτέρα η Τράπεζα θα λειτουργεί και το απόγευμα , από τις 3:15 μ.μ. μέχρι τις 4:45 μ.μ.

Το νέο ωράριο, ξεκινά από 2 Οκτωβρίου 2018 και ισχύει για όλα τα καταστήματα του δικτύου, τόσο της Ελληνικής όσο και της πρώην ΣΚΤ.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα δρομολόγια των κινητών τραπεζικών μονάδων. Στόχος της λειτουργίας των μονάδων είναι η εξυπηρέτηση των κατοίκων των απομακρυσμένων χωριών, στα οποία δεν υπάρχουν καθόλου τράπεζες, προσφέροντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουν τα καταστήματα μας.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα δρομολόγια των κινητών τραπεζικών μονάδων.

 

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »