Breaking News

Νέο YOOPI παιδικό επιδόρπιο γιαουρτιού από τη Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ


Με στόχο να καλύψει τις διατροφικές απαιτήσεις και γευστικές προτιμήσεις των παιδιών, η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου λανσάρει τη νέα σειρά παιδικού επιδόρπιου γιαουρτιού YOOPI σε γεύση φράουλα, μπανάνα και μπισκότο.

Το νέο YOOPI παιδικό, που παράγεται από φρέσκο αγελαδινό γάλα, κυκλοφορεί στις υπεραγορές σε προσφορά γνωριμίας 2+1 ΔΩΡΕΑΝ και είναι διαθέσιμο σε τριπλή συσκευασία, ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά, η οποία περιλαμβάνει τις 3 γεύσεις και συνοδεύεται από ξεχωριστό τμήμα με σοκολατένια δημητριακά – μπισκότο.

Επιπλέον, το νέο YOOPI παιδικό αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο και θρεπτικό επιδόρπιο για κάθε ώρα της ημέρας, αφού είναι πλούσιο σε βιταμίνη D, ασβέστιο και πρωτεΐνες, ενώ δεν περιέχει καθόλου συντηρητικά και χρωστικές. Το γεγονός αυτό συμβάλλει στην αύξηση και διατήρηση και μυϊκής μάζας, στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, καθώς επίσης στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και του ανοσοποιητικού συστήματος.

Τέλος, η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με τον ίδιο ζήλο, έχοντας ως κύριο μέλημά της την ικανοποίηση των αναγκών και επιθυμιών μικρών και μεγάλων καταναλωτών, μέσα από γευστικά, ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »