Breaking News

Νέο, πρωτοποριακό κατάστημα των Γενικών Ασφαλιών στη Λάρνακα


Νέα σελίδα στην εξυπηρέτηση άνοιξαν οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου με τα εγκαίνια του νέου πρωτοποριακού καταστήματος στη Λάρνακα, παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Άριστου Στυλιανού. Προσωπικό και συνεργάτες γιόρτασαν την αρχή μιας νέας εποχής σε δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα την Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018.

 

Το νέο κεντρικό κατάστημα της Εταιρείας στη Λάρνακα αποτελεί πρότυπο για τον τομέα των υπηρεσιών καθώς έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις ανάγκες του σύγχρονης εποχής, με έμφαση στην καινοτομία και την αξιοποίηση των τεχνολογιών του σήμερα για γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Στο χαιρετισμό του, ο κος Γιώργος Χαραλαμπίδης, Commercial Manager των Γενικών, δήλωσε ότι «το νέο Κατάστημα Λάρνακας στεγάζεται πλέον σε ένα σύγχρονα σχεδιασμένο περιβάλλον που αποπνέει πρωτοπορία, προοπτική, διαφάνεια και επαγγελματισμό και αποτελεί ένα πραγματικά ευχάριστο χώρο για το προσωπικό, τους πελάτες και συνεργάτες μας. Με έμφαση στην καινοτομία, την τεχνολογία και την εξυπηρέτηση, το κατάστημα αποτελεί πρότυπο για τον τομέα των υπηρεσιών.»

Ο Διευθυντής του Καταστήματος, Παύλος Μιχαηλάς, δήλωσε:

«Σήμερα ανοίγουμε μια νέα σελίδα στην εξυπηρέτηση με σκοπό να συνεχίσουμε να αποτελούμε την πιο αξιόπιστη λύση για τις ανάγκες των ασφαλισμένων μας και να ενισχύσουμε το κύρος και τον επαγγελματισμό μας. Κάνουμε πρωτοπόρα ανοίγματα: στο διαδίκτυο, στην εσωτερική λειτουργία μας, στις διαδικασίες μας. Σήμερα, κάνουμε ακόμη ένα νέο άνοιγμα, με το νέο κατάστημα Λάρνακας, σε ένα χώρο που αποτελεί πρότυπο σύγχρονης εξυπηρέτησης και αποπνέει τις αξίες που μας διακρίνουν.»

Το νέο κατάστημα των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου βρίσκεται στην Λεωφόρο Γρίβα Διγενή αρ. 3. 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »