Νέος μπακλαβάς ΚΑΝΑΚΙ


Η ελληνική εταιρεία ΚΑΝΑΚΙ εμπλουτίζει τη συλλογή της “Memories from Greece” λανσάροντας τον νέο μπακλαβά με την ακαταμάχητη γεύση της γνήσιας, παραδοσιακής ελληνικής συνταγής.

Ο Μπακλαβάς ΚΑΝΑΚΙ αποτελεί το ιδανικό γλυκό για οποιαδήποτε περίσταση, είτε ως επιδόρπιο για το κυριακάτικό σας τραπέζι είτε ως συνοδευτικό του απογευματινού σας καφέ. Η κάθε μπουκιά είναι μια απόλαυση, μιας και στην καρδιά του θα βρείτε μια πλούσια, σιροπιαστή γέμιση από αμύγδαλα και καρύδια τα οποία καλύπτονται  από ένα τραγανό, χρυσαφένιο φύλλο. Το λαχταριστό αυτό γλυκό προσφέρεται σε ειδικό ταψάκι, στο οποίο μπορείτε να ψήσετε απευθείας από την κατάψυξη.

Η γευστική υπεροχή του Μπακλαβά ΚΑΝΑΚΙ βασίζεται στην επιλογή και τον συνδυασμό υψηλής ποιότητας υλικών, με κάθε μπουκιά του να μας μεταφέρει στις πλούσιες γεύσεις και τα αρώματα της Μέσης Ανατολής, όπου γεννήθηκε και τελειοποιήθηκε ο μπακλαβάς προτού φθάσει σε Ελλάδα και Κύπρο με τον ερχομό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας. Ο Μπακλαβάς ΚΑΝΑΚΙ είναι η απόλυτη μεταφορά και πιστή συνέχεια της πλούσιας παράδοσης του γλυκού, το οποίο θα γίνει αγαπητό σε μικρούς και μεγάλους, συνοδεύοντας πολλές οικογενειακές συνευρέσεις.

Τα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ περιλαμβάνουν ζύμες, πίτες, μπουκίτσες και pizza και είναι γνωστά για την ποιότητα και την ποικιλία τους, χαρακτηριστικά που τα έχουν τοποθετήσει στις πρώτες θέσεις της προτίμησης των καταναλωτών. Διανέμονται στην Κύπρο από την Tryfon Tseriotis LTD, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και διανομής προϊόντων στην Κύπρο, που σε συνεργασία με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής ποιότητας και αξίας στους καταναλωτές.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »