Breaking News

Νέα Dream ροφήματα από την Tryfon Tseriotis


Προσθήκη 3 ροφημάτων στην υφιστάμενη γκάμα

Η Dream εισήγαγε 3 νέα ροφήματα στην υφιστάμενη γκάμα της: Καρύδα & Ρύζι, Ρύζι Κινόα & ασβέστιο και Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη.

Η νέα ποικιλία είναι το τέλειο εναλλακτικό του γάλακτος και αποτελεί μια ακόμα απολαυστική προσθήκη στην υφιστάμενη σειρά Rice Dream, Almond Dream και Nut Dream.

Coconut Dream + Calcium & Vitamins

Αυτό το 100% φυσικό μη γαλακτοκομικό ρόφημα  που γίνεται από την καλύτερη καρύδα και ρύζι. Η φυσική γλυκιά γεύση του καθιστά το Coconut Dream απίστευτα δροσιστικό, ιδανικό για χρήση σε δημητριακά πρωινού, κατευθείαν από το ψυγείο ή για το μαγείρεμα και το ψήσιμο.

Almond Dream Sugar Free + Calcium
 

Έχει την φυσική γεύση ξηρού καρπού των αμυγδάλων και πλούσια κρεμώδη υφή.

Φτιαγμένο χωρίς πρόσθετη ζάχαρη, περιέχει 4 φορές περισσότερα αμύγδαλα – αυτό σημαίνει, 20 γραμμάρια από τα καλύτερης ποιότητας αμύγδαλα ανά μερίδα, συν 5 γραμμάρια πρωτεΐνης φυτικής προέλευσης, ανά μερίδα.

Rice Dream Quinoa – Rice + Calcium & Vitamins


Πρόκειται για ένα κρεμώδες ρόφημα με ελαφριά γεύση ξηρών καρπών που παρασκευάζεται από βιολογικό καστανό ρύζι (μερικώς επεξεργασμένο καστανό ρύζι) και βιολογικό κινόα. Είναι χαμηλό σε λιπαρά, πλούσιο σε ασβέστιο και εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε καθώς και βιταμίνες Α, Β12 και D.

Τα προϊόντα Dream διανέμονται στην κυπριακή αγορά από την Tryfon Tseriotis Ltd.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »