Breaking News

Νέα σειρά CELLUFIGHT της Bioten


Η νέα σειρά CELLUFIGHT της Bioten ενισχύεται με το νέο Cellufight Cryo-Sculpt Gel, ένα ισχυρό και αποτελεσματικό προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο να δρα στις περιοχές όπου υπάρχει μεγαλύτερη εναπόθεση λίπους, όπως στις περιοχές της κοιλιάς, των μηρών και των γοφών.

Το συγκεκριμένο gel έχει έντονη ψυκτική δράση, η οποία σε συνδυασμό με τα ενεργά συστατικά, βοηθά στην αποσυμφόρηση των ιστών από την υπερβολική κατακράτηση υγρών, ώστε η επιδερμίδα να παραμένει την απαλή και λαμπερή.

Το SLIMBOOST3, ένας δυνατός συνδυασμός με φυσική προέλευση, εξασφαλίζει τριπλή δράση ενάντια στην κυτταρίτιδα.

  1. Καταπραΰνει την φλεγμονή που προκαλείται στο λιπώδη ιστό από την κυτταρίτιδα*, βοηθώντας στην καταπολέμηση της όψης «φλοιού πορτοκαλιού» και αφήνοντας την επιδερμίδα ακόμα πιο λεία .
  2. Μειώνει την εναπόθεση λίπους, ενισχύοντας τη λιπόλυση και προκαλώντας αποσυμφόρηση στους ιστούς*, συμβάλλοντας έτσι στην αποτροπή του σχηματισμού και τελικά τη μείωση της κυτταρίτιδας.
  3. Επιφέρει αποσυμφόρηση στα λιπώδη κύτταρα και τα βοηθά να επιστρέψουν στον κανονικό τους σχηματισμό* για ακόμα πιο λεπτή σιλουέτα.

*βάσει αποτελεσμάτων δοκιμών in vitro

Επιπλέον, το  Guarana, ένα εκχύλισμα με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη, βοηθά στην ενεργοποίηση της μικρό-κυκλοφορίας για μία πραγματικά λαμπερή επιδερμίδα. Το εκχύλισμα από Θαλάσσια Φύκια βοηθά στην απεμπλοκή των ιστών από τα παραπανίσια υγρά, λόγω κατακράτησης, τονώνοντάς τους. Η Βιταμίνη Ε προσφέρει στο δέρμα απαλή και λεία όψη.

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Μετά από 4 εβδομάδες:

  • Η περιφέρεια της κοιλιάς μειώνεται έως και 4 εκ.
  • Η περιφέρεια των γλουτών μειώνεται έως και 2 εκ.
  • Η όψη της ‘φλούδας πορτοκαλιού’ μειώνεται εμφανώς.

*Κλινικός έλεγχος και αυτοαξιολόγηση στο πλαίσιο δερματολογικού ελέγχου σε 51 γυναίκες μετά από 2 εφαρμογές την ημέρα



Κύριες Ειδήσεις





Translate »