Μπύρα Grimbergen: Κατάκτηση 5 βραβείων στα World Beer Awards 2019


Οι κορυφαίες μοναστηριακές μπύρες Grimbergen που χρονολογούνται από το 1128, συνεχίζουν να ξεχωρίζουν για τη γεύση και την ποιότητά τους, κατακτώντας αυτή τη φορά 5 διεθνή βραβεία στα «World Beer Awards 2019».

 

 

Τα «World Beer Awards» αποτελούν έναν ιδιαίτερα απαιτητικό θεσμό της διεθνούς αγοράς μπύρας όπου ξεχωρίζουν και επιβραβεύονται κάθε χρόνο οι κορυφαίες μάρκες μπύρας παγκοσμίως. Στο φετινό διαγωνισμό, η Grimbergen διακρίθηκε για τη μοναδική γεύση και την άριστη ποιότητά της, ανάμεσα σε περισσότερες από 2000 μπύρες.

Η Grimbergen Blanche διακρίθηκε από τους ειδικούς για τη φρεσκάδα της, την ξεχωριστή αναζωογονητική της γεύση με αρώματα κίτρινων εσπεριδοειδών και μπαχαρικών και απέσπασε το βραβείο καλύτερης Βελγικής Wit Μπύρας στον κόσμο.

Η Grimbergen Double Ambree, η σκουρόχρωμη amber ale διπλής ζύμωσης με άρωμα καραμέλας και δαμάσκηνων, απέσπασε χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Αmber μπύρα Bέλγικου τύπου».

Η Grimbergen Pale Ale που αποτελεί την νεότερη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της μάρκας, με αρώματα εσπεριδοειδών και τροπικών φρούτων, απέσπασε χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Ale μπύρα Bέλγικου τύπου».

Η Grimbergen Triple D’Abbaye που συνδυάζει γλυκές νότες από φρούτα και πικάντικο χαρακτήρα, απέσπασε χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Triple μπύρα Bέλγικου τύπου».

Η Grimbergen Blonde, η ξανθιά ale με γεύσεις ώριμων φρούτων, απέσπασε ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Ξανθιά μπύρα Bέλγικου τύπου».

Με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες, οι μπύρες Grimbergen έχουν κερδίσει τους λάτρεις της μπύρας, ενώ οι πρόσφατες διακρίσεις της, την τοποθετούν μεταξύ των κορυφαίων μαρκών παγκοσμίως. Ακόμη και σήμερα οι μπύρες Grimbergen ζυμώνονται υπό τη στενή επίβλεψη των Πατέρων της Μονής Grimbergen στο Βέλγιο, ενώ οι συνταγές που χρονολογούνται από το 1128 φυλάσσονται αυστηρά στη Μονή.

Η μπύρα Grimbergen διατίθεται στην κυπριακή αγορά από την Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, σε 3 παραλλαγές: Blonde, Double Ambree και Blanche.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »