Breaking News

Μπήκαμε στο εσωτερικό του Public και σας το παρουσιάζουμε (pics-vid)


Γράφει το Larnaka Business News

Αύριο τα επίσημα εγκαίνια με μεγάλες προσφορές – έκπληξη 

Την ευκαιρία είχαν σήμερα εκπρόσωποι των ΜΜΕ να δουν από κοντά το νέο Public στην πόλη μας, το οποίο θα ανοίξει αύριο επίσημα τις πόρτες του στο κοινό της πόλης.

Τους εκπροσώπους των ΜΜΕ καλωσόρισε ο Διευθυντής Public Κύπρου κος Δημήτρης Φιλόπουλος ο οποίος στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στο νέο βήμα της εταιρείας στην πόλη μας, τους λόγους που οδήγησαν την επιλογή του χώρου και τις προοπτικές της πόλης μας.

Xαρακτηριστικά ο κος Φιλόπουλος ανέφερε: “Πάντοτε μας ενδιέφερε η πόλη της Λάρνακας καθώς είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Κύπρου, κάτι που δεν μπορεί να αγνοήσει κάποιος. Το χρονικό σημείο θεωρούμε ότι είναι το σωστό καθώς βλέπουμε ότι η πόλη της Λάρνακας αλλάζει προς το καλύτερο τα τελευταία χρόνια, ειδικά εδώ στο ιστορικό κέντρο όπου έγιναν αναπλάσεις πλατειών , πεζοδρομήσεις κ.α.

Προσωπικά, πάντοτε μου άρεσε η Λάρνακα σαν πόλη και την επισκεπτόμουν συχνά για βόλτα και νιώθω πολύ ικανοποιημένος που πλέον θα είναι και στο πρόγραμμα εργασίας μου”.

 

Eπένδυση €500,000 με 26 άτομα προσωπικό

Στην ομιλία του ο κος Φιλόπουλος αναφέρθηκε στην σημασία που έχει αυτή η επένδυση για την πόλη της Λάρνακας και ειδικά για το κέντρο της πόλης.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι το Public Λάρνακας είναι το πρώτο κατάστημα που δεν βρίσκεται σε mall και ο λόγος είναι γιατί ήθελε να δοκιμάσει στη Λάρνακα.

Επίσης αναφέρθηκε στο ύψος της επένδυσης η οποία αγγίζει τις €500,000, ενώ για τις ανάγκες της επένδυσης ήδη έχουν προσληφθεί 26 άτομα, όπου τα 24 είναι από τη Λάρνακα συμπεριλαμβανομένης και της διευθύντριας του καταστήματος.

 

Επίσημα εγκαίνια με ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΠΛΗΞΗ 

Τα επίσημα εγκαίνια του Public θα γίνουν αύριο στις 10:00, όπου το κοινό θα μπορέσει να δει από κοντά το χώρο, τα προϊόντα και να εκμεταλλευτεί τις προσφορές έκπληξη που θα έχει το κατάστημα για να γιορτάσει την έναρξη της λειτουργίας του.

Δείτε το ηλεκτρονικό φυλλάδιο προσφορών.

 

 

public

public public public  public public public public public public



Κύριες Ειδήσεις





Translate »