Breaking News

Μία κορυφαία σειρά στοματικής φροντίδας ZENDIUM τώρα και στην Κύπρο


Η Marathon Trading ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας ολοκληρωμένης σειράς στοματικής φροντίδας ZENDIUM, από τη Unilever.

Η οδοντόκρεμα Zendium περιέχει φυσικά ένζυμα και πρωτεΐνες που προϋπάρχουν στο στόμα. Ενισχύει τα καλά βακτήρια που προστατεύουν το στόμα μας, ενώ μειώνει τα επιβλαβή που σχετίζονται με στοματικές ασθένειες*. Αντιμετωπίζει τα αίτια των οδοντικών προβλημάτων, όπως την τερηδόνα, τα προβλήματα των ούλων και την ευαισθησία.

Γεννημένη από την επιστήμη και εμπνευσμένη από τη φύση, η Zendium προστατεύει το στόμα μας φυσικά. Περιέχει 0% Triclosan, Parabens και SLS (λαουρυλοθειϊκό νάτριο), έναν παράγοντα αφρισμού που μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο στόμα.

Τα προϊόντα ZENDIUM μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άτομα όλων των ηλικιών αφού υπάρχουν οδοντόπαστες και για μικρούς και για μεγάλους. Χάρη στην ήπια σύνθεσή τους και την ήπια γεύση τους είναι κατάλληλα για άτομα με ευαίσθητα στόματα, όπως παιδιά, εγκύους, ή και άτομα που είναι ευάλωτα και επιρρεπή σε άφθες.

Για τα μικρά παιδιά μπορείτε να βρείτε τις οδοντόπαστες Kids 1-6 years 50ml και Juniors 7+ years 50ml. Είναι ειδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν  απαλή προστασία σε παιδιά, περιέχουν φθόριο για την προστασία και ενδυνάμωση των νεογιλών δοντιών και φρουτώδη, ήπια γεύση.
Επιπλέον, οι οδοντόπαστες ZENDIUM μπορούν να καλύψουν και τις ανάγκες των μεγάλων αφού μπορείτε να βρείτε οδοντόπαστα για:
    Complete Protection για ολοκληρωμένη προστασία
    Biogum για ευαίσθητα ούλα
    Sensitive για ευαίσθητα δόντια
    Gentle Whitening για απαλή λεύκανση των δοντιών
Κάντε τη δοκιμή ώστε να ανακαλύψετε την οδοντόκρεμα Zendium που σας ταιριάζει.

Τα προϊόντα ZENDIUM μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα φαρμακεία.

*Αφορά είδη βακτηρίων στην οδοντική πλάκα, που σχετίζονται με την υγεία των ούλων και τα προβλήματα των ούλων και παρουσίασαν σημαντική μεταβολή σε κλινική μελέτη 14 εβδομάδων με 102 συμμετέχοντες.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »