Μέλι Τζιβέρτι: 70 χρόνια αυθεντικής γεύσης και κυπριακής παράδοσης


Το κυπριακό μέλι Τζιβέρτι, συμπληρώνει φέτος 70 χρόνια πορείας στον τομέα της κυπριακής μελισσοκομίας, πάντα προσηλωμένο στην κορυφαία ποιότητα, την κυπριακή παράδοση και την αυθεντική γεύση.

Η γλυκιά ιστορία του μελιού Τζιβέρτι αρχίζει το 1950 στην Αγία Τριάδα Γιαλούσας, και εξακολουθεί να διατηρεί μέχρι και σήμερα τις ίδιες αξίες παραγωγής βασισμένες στην ποιότητα, τον σεβασμό στην παράδοση και την καινοτομία. Με αγάπη και αφοσίωση, για 7 ολόκληρες δεκαετίες, το μέλι Τζιβέρτι παράγεται εφαρμόζοντας πιστά όλες τις ορθές μελισσοκομικές πρακτικές, διασφαλίζοντας απόλυτα την ποιότητα και την πλούσια γεύση του κυπριακού αυθεντικού μελιού. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από τα διεθνή βραβεία ποιότητας και γεύσης με τα οποία τιμήθηκε. Μια από τις πιο πρόσφατες διακρίσεις του ήταν το 2019, όπου το κυπριακό μέλι Τζιβέρτι κατέκτησε Χρυσό Μετάλλιο στον 46ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Μελισσοκομίας «World Beekeeping Awards».

Ο επαγγελματισμός και το μεράκι, επιβραβεύονται καθημερινά από το κυπριακό κοινό το οποίο δείχνει την προτίμησή του στο αγνό κυπριακό μέλι Τζιβέρτι όλα τα χρόνια της παραγωγής του. Η ιδιαίτερη βελούδινη γεύση, το πλούσιο άρωμα και η απαλή επίγευση που αφήνει στον ουρανίσκο, είναι τα χαρακτηριστικά που το κάνουν τόσο μοναδικό.

Οι κυψέλες απ’ όπου συλλέγεται το μέλι Τζιβέρτι βρίσκονται σε αγροτικές περιοχές όπως, η Περιστερώνα, ο Πρόδρομος και το Πισσούρι. Σε αυτές τις περιοχές ευδοκιμούν μοναδικά μελισσοκομικά φυτά όπως ο ευκάλυπτος, διάφορα εσπεριδοειδή, το θυμάρι, το ρούδι, το αγριολασμαρί και η μυροφόρα. Η πλούσια χλωρίδα της Κύπρου δίνει απλόχερα, για 70 χρόνια, το μυρωδάτο μέλι ανθέων και το βραβευμένο θυμαρίσιο μέλι Τζιβέρτι.

Το μέλι του τόπου μας, γιορτάζοντας φέτος τα 70 του χρόνια δίνει μια υπόσχεση, να συνεχίσει να γλυκαίνει την καθημερινότητά μας για πολλά χρόνια ακόμη με τη γνωστή αξεπέραστή του ποιότητα.

Μάθετε περισσότερα για το μέλι «Τζιβέρτι» εδώ.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »