Breaking News

ΚΥΚΚΟΣ: Στο εξής Φυσικό Μεταλλικό Νερό


Πιστοποίηση για το Φυσικό Νερό Πηγής ΚΥΚΚΟΣ

Νέα σελίδα για το Φυσικό Νερό Πηγής ΚΥΚΚΟΣ, αφού ονομάζεται πλέον και επίσημα «Φυσικό Μεταλλικό Νερό».

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ εκτιμήθηκε ότι πληροί όλα τα κριτήρια που έχουν θέσει η Κυπριακή Δημοκρατία και οι Ευρωπαϊκές Αρχές σχετικά με την πιστοποίηση ενός νερού ως Φυσικό Μεταλλικό Νερό, αφού υποβλήθηκε σε μια σειρά από πολλαπλές αξιολογήσεις από τις Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας, σε τέσσερις διαφορετικούς άξονες.

Η Νίκολα Χριστοδουλίδη, Brand Manager της Α/φοί Λανίτη, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που αναγνωρίστηκε και επίσημα η υψηλή ποιότητα του νερού μας. Η μεγαλύτερη αναγνώριση ωστόσο, έρχεται από τους χιλιάδες καταναλωτές μας, για τους οποίους η κορυφαία ποιότητα του νερού μας αποτελεί ήδη ακλόνητη πεποίθηση. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κύκκος, παραμένει αυθεντικό και αναλλοίωτο από την άντλησή του από την πηγή μας στις βουνοκορφές του Κύκκου μέχρι τη στιγμή που φθάνει στα χέρια των καταναλωτών μας, γι’ αυτό και έχει κερδίσει τις καρδιές τους».

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ αποκτήθηκε από την εταιρεία Α/φοι Λανίτη τον Ιούνιο του 2011 και παράγεται στο ομώνυμο εργοστάσιο της εταιρείας στο βουνό του Κύκκου. Διατίθεται σε περισσότερα από 3200 σημεία πώλησης και κατέχει ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς.

Εδώ και πολλά χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ υλοποιεί ένα ευρύ περιβαλλοντικό προγράμματος αναδάσωσης και προστασίας των αιωνόβιων δέντρων και των δασικών περιοχών του τόπου μας. Ανάμεσα στις δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί είναι η αναδάσωση 640 δέντρων στη μοναστηριακή γη του Κύκκου, η αναβάθμιση της δεντροστοιχίας που οδηγεί στον εκδρομικό χώρο Ξυσταρούδας, η προστασία όλων των αιωνόβιων δέντρων του Δάσους Κύκκου και η εγκατάσταση 25 βροχοσυλλεκτών σε 12 διαφορετικές δασικές περιοχές με στόχο την συλλογή νερού για ποτίστρα για τα άγρια ζώα.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »