Breaking News

Η Wargaming στο Super Bowl 2017


Για πρώτη φορά κυπριακή εταιρεία διαφημίζεται στο αθλητικό γεγονός της χρονιάς

Για πρώτη φορά κυπριακή εταιρεία, η Wargaming, διαφημίζεται στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός των ΗΠΑ, το Super Bowl όπου κάθε χρόνο, περισσότερες από 30 εταιρείες δημιουργούν αξιομνημόνευτες διαφημίσεις, πολλές εκ των οποίων μένουν στην ιστορία και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τις μελλοντικές γενιές διαφημιστών.

Από τα πλέον συνήθη χαρακτηριστικά αυτών των διαφημίσεων είναι οι εμφανίσεις μεγάλων σταρ του Hollywood, τα αξιολάτρευτα ζώα, ο έντονος συγκινησιακός παράγοντας και, φυσικά, το έξυπνο χιούμορ.

Η Wargaming με δύο έξυπνα διαφημιστικά σποτ διάρκειας 15 δευτερολέπτων έκαστο, διαφημίζει το World of Tanks, με αρκετή δόση χιούμορ.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετές μεγάλες εταιρείες αποφάσισαν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στον κόσμο σχετικά με τη κυβέρνηση του Trump, το μεταναστευτικό ζήτημα και την ανισότητα που υπάρχει στον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι γυναίκες στον επαγγελματικό κλάδο, σε σύγκριση με τους άντρες.

Με περισσότερους από 110 εκατ. ανθρώπους να παρακολουθούν τον μεγάλο αγώνα της ανάμεσα στους Atlanta Falcons και τους New England Patriots, κάθε μία από τις διάρκειας 30” διαφημίσεις του Super Bowl φτάνει να κοστίζει περίπου $5εκατ.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »