Breaking News

Η KPMG αναγνωρίζεται ως “Leader” μεταξύ των συμβουλευτικών εταιρειών μετασχηματισμού επιχειρήσεων


Η KPMG έχει αναγνωριστεί ως μία από τις κορυφαίες συμβουλευτικές εταιρείες στον κόσμο στο «The Forrester Wave ™: Business Transformation Consultancies, Q3, 2017». Η εν λόγω έκθεση ενημερώνει τα διευθυντικά στελέχη των επιχειρήσεων για την κατάλληλη επιλογή συμβουλευτικού εταίρου, αξιολογώντας τη δυνατότητα των εταιρειών-μελών του δικτύου για την ποιότητα παροχής υπηρεσιών μετασχηματισμού επιχειρήσεων στους πελάτες τους.

«Κατά τα τρία τελευταία χρόνια, η KPMG έχει σημειώσει τη μεγαλύτερη πρόοδο από όλες τις εταιρείες που περιλαμβάνονται στην έκθεση Wave. Ιστορικά, η KPMG είχε ταυτιστεί με την παροχή ελεγκτικών και φορολογικών υπηρεσιών. Τα τελευταία χρόνια όμως, πάντα με γνώμονα τον πελάτη, έχουν προστεθεί και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες ψηφιακού μετασχηματισμού, που περιλαμβάνουν επαναχρησιμοποιήσιμους πόρους, ενσωματωμένες λειτουργίες υποστήριξης καθώς και εξελιγμένες δυνατότητες ανάλυσης και ψηφιοποίησης», γράφει ο κ. Marc Cecere, αναλυτής της Forrester.

Ο κ. Matt Bishop, διοικητικός σύμβουλος και επικεφαλής Technology Enablement της KPMG Η.Π.Α δήλωσε ότι «οι ανάγκες των πελατών μεταβάλλονται ταχύτατα. Είναι πλέον ρουτίνα να δημιουργούνται τεχνολογικές λύσεις που ενσωματώνουν ρομποτικό αυτοματισμό, τεχνητή νοημοσύνη, SaaS, εμπειρικό σχεδιασμό καθώς και άλλες νέες τεχνολογίες. Είμαστε ευτυχείς που η πρωτοπορία μας στις υπηρεσίες αυτές αναγνωρίζεται όχι μόνο από τους πελάτες μας, αλλά και από εμπειρογνώμονες, όπως αυτούς της Forrester».

Σχολιάζοντας την αναγνώριση, ο κ. Γιώργος Τζιωρτζής, διοικητικός σύμβουλος και επικεφαλής Management Consulting της KPMG Κύπρου, δήλωσε ότι «ο αντίκτυπος των ψηφιακών υπηρεσιών και οι διαφορετικές απαιτήσεις των πελατών αναπροσαρμόζουν τα επιχειρηματικά μοντέλα σε κάθε κλάδο. Ο ρυθμός που αλλάζουν τα πράγματα παγκοσμίως αλλά και στην Κύπρο είναι πρωτοφανής. Η KPMG Κύπρου, πρωτοπόρος στην εφαρμογή της παγκόσμιας στρατηγικής της KPMG, κατέχει ηγετική θέση στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών ψηφιακού μετασχηματισμού και καινοτομίας. Μέσα από τις υπηρεσίες της, βοηθά τους πελάτες να συνειδητοποιήσουν τις δυνατότητες τους σε αυτό το συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον».



Κύριες Ειδήσεις





Translate »