Η IHG για πρώτη φορά στη Κύπρο με το ολοκαίνουργιο Hotel Indigo στη Λάρνακα


Η IHG για πρώτη φορά στη Κύπρο με το ολοκαίνουργιο στη Λάρνακα.

Η IHG® (InterContinental Hotels Group),  ανακοίνωσε σήμερα την άφιξη του Hotel Indigo® Cyprus – Larnaca.

Το ξενοδοχείο θα ανοίξει για το κοινό, τέλος του 2019 και θα λειτουργεί κάτω από μια διεθνή συμφωνία μεταξύ της IHG, της Sunnyseeker Hotels που είναι η πλέον αναπτυσσόμενη εταιρείας διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων και της Quality Group, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης γης και επενδύσεων στο νησί.

Το Hotel Indigo® Cyprus – Larnaca, βρίσκεται σε μια από τις πιο ιστορικές περιοχές της Λάρνακας, κοντά στο κέντρο της πόλης αλλά και σε πολύ κοντινή απόσταση τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας Γλαύκος Κληρίδης, το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στο νησί.

Τοποθετημένο σε μια ήσυχη γειτονιά και με τη θάλασσα να είναι σε απόσταση που μπορεί να διανύσει κάποιος και με τα πόδια, το ξενοδοχείο αναπτύχθηκε πάνω σε 2 παλαιά σπίτια, μαζί με ένα νέο 4-όροφο κτήριο από πίσω,  συνδυάζοντας  ιδανικά τον «γάμο» του παλιού με του νέου, μια εικόνα που αντιπροσωπεύει πλήρως και την  ευρύτερη πόλη της Λάρνακας.

Η ανακοίνωση για το Hotel Indigo® Cyprus – Larnaca έρχεται να συμπληρώσει τις τελευταίες εξελίξεις του ομίλου, με το πρόσφατο ντεμπούτο στη Βενετία αλλά και ακόμη 6 λειτουργίες ξενοδοχειακών μονάδων που θα ακολουθήσουν στα επόμενα τρία με πέντε χρόνια.

Ο Eric Viale, διευθύνων σύμβουλος ανατολικής Ευρώπης για την IHG, σχολίασε: Η Κύπρος αποτελεί ήδη ένα από τους πιο δημοφιλής Ευρωπαϊκούς προορισμούς αναψυχής και η Λάρνακα μετατρέπετε σε ιδανικό κέντρο που συνδυάζει δουλεία και διασκέδαση. Αυτό, αποτελεί την ιδανική τοποθεσία για το Hotel Indigo®, και είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Synnyseeker Hotels, η οποία θα ξεδιπλώσει τη μοναδική εμπειρία φιλοξενίας που έχει να προσφέρει ο όμιλος μας στη πόλη.

Η δυναμική που παρατηρείται μετά την υπογραφή συμφωνίας  για το Hotel Indigo®, είναι αξιοσημείωτη, δείχνοντας ένα σημαντικό ενδιαφέρων από τους ιδιοκτήτες για αυτή την περιοχή της Ευρώπης, πάντα προσδοκώντας για περισσότερα.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »