Breaking News

Η elit® Vodka λανσάρει τη συλλεκτική έκδοση Night Edition


Ακόμα ένα ορόσημο στην αναζήτηση της για τελειότητα, η elit® ultra-luxury Vodka κυκλοφορεί την ειδική έκδοση elit® Vodka Night Edition, την πρώτη αυτό-φωτιζόμενη μπουκάλα της εταιρίας. Αυτή η σπάνια έκδοση είναι εμπνευσμένη από σπάνιες, φυσικές εμφανίσεις νυχτερινών ουρανών, όπως οι ηλιακές και σεληνιακές εκλείψεις, και προ(σ)καλεί τα νυχτερινά κέντρα να γιορτάσουν τη νυχτερινή ζωή και να «φωτίσουν το δρόμο σας»

Με την εκλεπτυσμένη γοητεία της  φωτισμένη στο σκοτάδι, η κορυφαία elit® Vodka Night Edition δημιουργήθηκε για να είναι η ιδανική συνοδεία σε μια εξαιρετική νυκτερινή έξοδο. Το μπουκάλι κυκλοφορεί σε μια κομψή μαύρη ματ εκδοχή της μπουκάλας elit®, το οποίο βασίστηκε στο μοναδικό στάδιο φιλτραρίσματος-κατάψυξης της βότκας. Είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένο LED που βρίσκεται στη βάση της φιάλης και φωτίζει τον εκλεπτυσμένο λαιμό, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Οι διασταυρωμένοι κύκλοι είναι εμπνευσμένοι από την έκλειψη και είναι χαραγμένοι γύρω από το μπουκάλι, αναδεικνύοντας τις φωτιζόμενες λεπτομέρειες.Ο Piet-Hein Schnellen, Global Marketing Manager της elit® Vodka δήλωσε: « Η συλλογή των σπόρων ανώτερης ποιότητας από το εύφορο μαύρο έδαφος της περιοχής Tambov της Ρωσίας, μαζί με τη χαρακτηριστική διαδικασία φιλτραρίσματος-κατάψυξης, κάνουν την elit® Vodka συνώνυμη με την τελειότητα. Το συλλεκτικό μπουκάλι Night Edition, με τα διαφανή χαρακτηριστικά του και τα φωτιζόμενα δακτυλίδια, είναι απλά ακόμα μια σελίδα από τις δεσμεύσεις μας για απαράμιλλη διαδικασία παραγωγής και ανυψώνει τις νυκτερινές εξόδους σε μια εντελώς καινούρια διάσταση.»

Ο Brent Lamberti, Global Brand Ambassador της elit® Vodka, πρόσθεσε: « O κόσμος του clubbing εξελίχθηκε και προσφέρει στους καταναλωτές πρωτοποριακές και καινοτόμες νυκτερινές εμπειρίες! Η elit® Vodka είναι μια γιορτή της αξεπέραστης αριστείας και προσφέρει αυτό το πρόσθετο στοιχείο μοναδικότητας που επιδιώκει ο καταναλωτής!»

Η elit® Vodka Night Edition είναι πλέον διαθέσιμη σε μέγεθος 1,75L, και εισάγεται και διανέμεται στην Κύπρο από την εταιρεία ACM Christofides LTD



Κύριες Ειδήσεις





Translate »