Breaking News

Η πρώτη ομάδα οργανωμένων σκαφών από το Ισραήλ στη Μαρίνα Λάρνακας


Έφτασε χθες στη Μαρίνα Λάρνακας η πρώτη ομάδα οργανωμένων σκαφών από το Ισραήλ. Η ομάδα φέρει το όνομα E.M.I.R CYC. Πρόκειται για την πρώτη μαζική άφιξη σκαφών μετά την ανάληψη της διαχείριση από την Kition Ocean Marina Ltd.  Συνολικά 23 σκάφη και πάνω από 120 επιβάτες ταξίδεψαν στη Λάρνακα όπου θα παραμείνουν μέχρι τις 5 Ιουνίου.

Η Διεύθυνση της Μαρίνας Λάρνακας υποδέχτηκε τους ταξιδιώτες σε μια σεμνή τελετή. Η εκδήλωση περιλάμβανε μουσική και κεράσματα με παραδοσιακά κυπριακά προϊόντα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Διευθυντής της Μαρίνας Λάρνακας Καπτ. Πάρης Δημητρίου τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τη διοργανώτρια του ταξιδιού κ. Elizabeth Lousky.

Μιλώντας κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Καπτ. Πάρης Δημητρίου ανέφερε:

«Είναι με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που σας υποδεχόμαστε και σας καλωσορίζουμε σήμερα στη Μαρίνα Λάρνακας. Η Μαρίνα Λάρνακας μπήκε σε νέα εποχή. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας μοναδικός προορισμός που θα προσφέρεται για όλη τη διάρκεια του χρόνου, ικανός να εξυπηρετεί και να φιλοξενεί όλους τους τύπους γιοτ και να παρέχει υπηρεσίες που να ικανοποιούν τους απαιτητικούς ιδιοκτήτες αλλά και τα πληρώματα, τους πελάτες και τους επισκέπτες.  

Η νέα Μαρίνα Λάρνακας θα είναι ένα μοναδικό έργο σε μια ιδανική τοποθεσία που μπορεί να συνδυάσει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, ευέλικτη διαμονή και εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες και δραστηριότητες.

Εμείς, οι άνθρωποι της Μαρίνας Λάρνακας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε πάντα ότι μπορούμε για να έχετε να θυμάστε ωραίες στιγμές. Σας ευχαριστούμε ξανά, ευχόμαστε να σας δούμε πάλι σύντομα.»

 

Η κ. Elizabeth Lousky παρέλαβε την τιμητική πλακέτα και ευχαρίστησε θερμά τη διεύθυνση της Μαρίνας Λάρνακας. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Σας ευχαριστώ που με τιμάτε σήμερα με αυτό τον όμορφο τρόπο. Είναι συγκινητικό αυτό που κάνετε σήμερα. Η Μαρίνα Λάρνακας θα είναι πάντα αγαπημένος προορισμός.»



Κύριες Ειδήσεις





Translate »