Η μπύρα ΑΛΦΑ μέσα από vintage διαφημίσεις εποχής


Αυτή η γλυκιά νοσταλγία που νιώθουμε όταν κοιτάζουμε εικόνες και αντικείμενα του παρελθόντος – ακόμη κι αν εκείνη την εποχή δεν είχαμε γεννηθεί ακόμη – είναι κάτι το ανεξήγητο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις παλιές διαφημίσεις, οι οποίες μπορεί να μην είναι σύμφωνες με τη γραφή και την ορθογραφία όπως τις ξέρουμε σήμερα, αλλά μας αρέσει να τις βλέπουμε αφού μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω.

 

Πέσαμε λοιπόν, πάνω στις ρετρό διαφημίσεις της μπύρας ΑΛΦΑ οι οποίες μας ταξίδεψαν σε μια άλλη εποχή, όπου τα πράγματα ήταν πιο απλά και οι σχέσεις των ανθρώπων πιο αυθεντικές, αληθινές και γνήσιες. Η σημερινή πραγματικότητα και ο σύγχρονος τρόπος ζωής, με όλα τα τρεχάματα και τις υποχρεώσεις, μερικές φορές μας απομακρύνει από τους ανθρώπους μας, τους οποίους μερικές φορές θεωρούμε δεδομένους. Τους ανθρώπους που είναι οι πιο σημαντικοί στη ζωή μας, που μας βγάζουν την ΑΛΦΑ πλευρά μας και μαζί τους μπορούμε να είμαστε ο εαυτός μας. Γι’ αυτό και η μπύρα ΑΛΦΑ, μέσα από τις πιο πρόσφατες τηλεοπτικές διαφημίσεις, οι οποίες έχουν γίνει viral, μας καλεί να κάνουμε ένα βήμα για να έρθουμε πιο κοντά στους δικούς μας ανθρώπους.

Γεννημένη το 1961 στην Ελλάδα, η μπύρα ΑΛΦΑ από τη στιγμή της δημιουργίας της μέχρι και σήμερα, παραμένει  πιστή στις αξίες της, οι οποίες έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο, κουβαλώντας τόσα χρόνια στο DNA της την αγάπη, τη φιλία, την αυθεντικότητα και την ειλικρίνεια. Διατηρώντας τις αξίες της τόσο στο χρόνο όσο και στο μυαλό όλων αυτών που την είχαν συνδέσει με ξεχωριστές στιγμές της ζωής τους, επαναφέρει στο σήμερα όσα είχε ο κόσμος αγαπήσει στην μπύρα ΑΛΦΑ στο παρελθόν – όπως φυσικά και το ρετρό μπουκάλι.

alfa_rectangle sign_30x40cm_f

alfa_oval sign_30x40cm_f

Στην Κύπρο η μπύρα ΑΛΦΑ έκανε την εμφάνισή της τον Μάιο του 2017 κάτω από την ομπρέλα της εταιρείας TEMPO Beverages Cyprus Ltd, προσφέροντας μια νέα ‘φρέσκια’ επιλογή στον Κύπριο καταναλωτή, και κερδίζοντας συνεχώς τις  εντυπώσεις και τις προτιμήσεις.

 

Logo - InBusiness



Κύριες Ειδήσεις





Translate »