Breaking News

ΕΤΥΚ: Σε εθελούσια βάση η αποχώρηση από Ελληνική


Η ΕΤΥΚ επεδίωξε και διασφάλισε, πρώτα απ΄ όλα, τη δέσμευση της Διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας ότι η πρόθεση για μείωση του προσωπικού θα γίνει μέσα από ένα σχέδιο εθελοντικής αποχώρησης, το οποίο θα απευθύνεται σε όλο το προσωπικό. Αυτό αναφέρει σε εγκύκλιο της η ΕΤΥΚ προς τα μέλη της που εργάζονται στην Ελληνική Τράπεζα, επισημαίνοντας πως η Οργάνωση μελέτησε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα την πρόταση της Τράπεζας και κατέθεσε τις θέσεις της, υποβάλλοντας προτάσεις για βελτίωση των όρων του σχεδίου με στόχο, αυτό να αποτελεί μια όσο το δυνατόν πιο ικανοποιητική/ελκυστική, υπό τις περιστάσεις, προσφορά για όσους συναδέλφους μας το επιλέξουν.

Παράλληλα, καλεί τα μέλη της αφού διασφαλίστηκε ο εθελοντικός χαρακτήρας του Σχεδίου, όπως το κάθε μέλος από μόνο του και με βάση πάντοτε τα προσωπικά/οικογενειακά του δεδομένα, να αξιολογήσει το σχέδιο που εξήγγειλε η Τράπεζα και ελεύθερα να αποφασίσει αν θα το αποδεχθεί ή όχι.

Παράλληλα καλεί τα μέλη της «σε περίπτωση που παρ’ ελπίδα δεχτούν από οποιονδήποτε πίεση για ένταξη στο σχέδιο ή αντιληφθούν τέτοια ενέργεια προς άλλο συνάδελφο, να απευθυνθούν αμέσως στην Οργάνωση μας».

Προτρέπει όποια μέλη της νοιώθουν την ανάγκη να επικοινωνήσουν με την Οργάνωση για συζήτηση του σχεδίου ή για οποιαδήποτε συμβουλή αναφορικά με το σχέδιο, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να το πράξει επικοινωνώντας με τα τοπικά στελέχη ή και με τα Κεντρικά Γραφεία.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »