Breaking News

Εμπλουτίζεται η συλλογή Spirit of Big Bang Moonphase


Με τέσσερα νέα μοντέλα από την Hublot

Η Hublot εμπλουτίζει τη συλλογή Spirit of Big Bang Moonphase με τέσσερα νέα μοντέλα στις αποχρώσεις του μπλε, μοβ, πορτοκαλί και ροζ.

Το λουράκι, το καντράν από χαλαζία, ο sand-blasted δίσκος των φάσεων της σελήνης, οι δείκτες, οι ενδείξεις και η στεφάνη με τους πολύτιμους λίθους, όλα σηματοδοτούν τον τόνο αυτής της μονόχρωμης συλλογής.

Μέσα στην θρυλική τετραγωνισμένη κάσα tonneau με διάμετρο 42mm, κάτω από το κρύσταλλο ζαφείρι, η αρχιτεκτονική τύπου openworked του χειροκίνητου μηχανισμού κίνησης HUB1770 ενισχύεται από το καντράν χαλαζία το οποίο είναι φτιαγμένο από διοξείδιο του πυριτίου (SiO2) και οξείδιο του αργιλίου (AI2O3) λιωμένα σε υψηλή θερμοκρασία. Ο χαλαζίας χρωματίζεται με την προσθήκη ενός μίγματος που αποτελείται από «σπάνια στοιχεία της γης». Με μια σκληρότητα 7 στην κλίμακα Mohs, το καντράν απαιτεί συγκεκριμένη τεχνολογία κοπής και τη δεξιοτεχνία εμπειρογνωμόνων για να δημιουργήσει ένα ενιαίο σύνολο.

Η μονοχρωμία επεκτείνεται ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες, με τον ημιδιαφανή sand-blasted δίσκο να αποκαλύπτει τα δύο εναλλασσόμενα φεγγάρια που είναι επίσης στις αντίστοιχες αποχρώσεις. Ένα παιχνίδι αντιθέσεων και χρωμάτων που παραπέμπουν  το μάτι στο να εστιάσει στην εντυπωσιακή ένδειξη 6 η ώρα. Ένας σεληνιακός κύκλος αναπαράγεται σε ένα μεγάλο στρογγυλό παράθυρο που ολοκληρώνει μία περιστροφή κάθε δύο σεληνιακούς μήνες.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »