Breaking News

Ελληνική: Πότε ενοποιούνται τα συστήματα και πώς επηρεάζονται οι πελάτες πρώην ΣΚΤ


Από την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019, στις 11:30 π.μ. ξεκινάει η ολοκλήρωση της ενοποίησης των συστημάτων της πρώην Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας.

 

Από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 το πρωί, όλοι οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας θα μπορούν να εξυπηρετηθούν πλήρως από όλα τα καταστήματα παγκύπρια.

 

Στις 16 Σεπτεμβρίου 2019 αναμένεται να ολοκληρωθεί το έργο της ενσωμάτωσης εργασιών της πρώην ΣΚΤ στην Ελληνική Τράπεζα με τη μεταφορά των πελατών της ΣΚΤ και των λογαριασμών τους στα συστήματα και κανάλια της Ελληνικής Τράπεζας.

Πλέον οι πελάτες της πρώην ΣΚΤ θα μπορούν να εξυπηρετούνται πλήρως από οποιοδήποτε κατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας και να απολαμβάνουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες από τα ηλεκτρονικά κανάλια και τις ΑΤΜ της Ελληνικής Τράπεζας.

Η σταδιακή ενοποίηση των συστημάτων θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019.

Για να αποφύγουν πιθανή ταλαιπωρία, η Ελληνική Τράπεζα συμβουλεύει τους επηρεαζόμενους να ολοκληρώσουν οποιεσδήποτε τραπεζικές συναλλαγές πριν από τις 11:30 π.μ. την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα κατά την οποία θα κλείσουν τα καταστήματα και τα κανάλια εξυπηρέτησης iBanking και COOP Mobile.

Σημειώνεται ότι οι ΑΤΜ και το Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών θα παραμείνουν διαθέσιμα.

Για περισσότερες πληροφορείς, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.hellenicbank.com/skt

Logo - InBusiness

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »