Breaking News

Εκτάκτως στην Ελέγχου οι εξελίξεις στο Συνεργατισμό


Σε έκτακτη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου την ερχόμενη Δευτέρα (21 Αυγούστου) αναμένεται να συζητηθούν οι εξελίξεις στο Συνεργατισμό μετά από αίτημα του προέδρου του Κινήματος

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κινήματος, ο κ. Περδίκης είχε επισταμένα ζητήσει ενημέρωση για τη διαδικασία μετοχοποίησης του Συνεργατισμού και την κατάργηση των καταστημάτων στην ύπαιθρο. Παράλληλα, σε γραπτή του δήλωση επισημαίνει:

“Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η ανταπόκριση του κ. Κουλία στο αίτημα για συνεδρίαση της Επιτροπής Ελέγχου, αφού δυστυχώς προηγήθηκε η απόρριψη του αιτήματος από τον κ. Νεοφύτου για εξέταση του θέματος στην Επιτροπή Οικονομικών. Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κρίνουμε ως εξαιρετικά σημαντικές τις προωθούμενες αλλαγές στο Συνεργατισμό και θεωρούμε απαράδεκτο η Βουλή και ο λαός να μην έχουν πλήρη γνώση του περιεχομένου τους. Ως προς αυτό, θα τοποθετηθούμε μετά τη συνεδρία και αφού εξετάσουμε προσεκτικά το περιεχόμενο των προωθούμενων αλλαγών και των παραμέτρων της συμφωνίας Συνεργατισμού – Altamira, στοιχεία τα οποία θεωρούμε αυτονόητο ότι πρέπει να κοινοποιηθούν κατά τη συνεδρία.”



Κύριες Ειδήσεις





Translate »