Breaking News

Εγκαίνια Physio Care By Fryni Ioannou – Ένα Νέο Κεφάλαιο στην Φυσικοθεραπεία


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων του φυσιοθεραπευτηρίου Physio Care by Fryni Ioannou, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023 στη Λάρνακα.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους επαγγελματίες στον τομέα της Υγείας, συνεργάτες, δημοτικοί σύμβουλοι και ασθενείς.

«Το Physio Care, είναι ένας χώρος φτιαγμένος με αγάπη και μεράκι, που αντικατοπτρίζει την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται. Η αποστολή και το όραμα μου είναι να αποτελεί πρότυπο κέντρο Φυσικοθεραπείας, όπου να υπάρχει ασθενοκεντρική προσέγγιση, σύμφωνα με το σύγχρονο βιοψυχοκοινωνικό μοντέλο και όλα αυτά κάτω από την ομπρέλα
της διεπιστημονικής αντιμετώπισης» δήλωσε κατά το χαιρετισμό της η επιστημονική διευθύντρια, Φρύνη Ιωάννου.

May be an image of 7 people, lighting and wedding

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας ο οποίος εξήρε το έργο που επιτελείται στο φυσιοθεραπευτήριο και συνεχάρη την ιδιοκτήτριά του για τον επαγγελματισμό της και την προσφορά της. Ο επί χρόνια Ελλαδίτης στενός συνεργάτης της Φρύνης Ιωάννου, ο φυσιοθεραπευτής MLD/CDT Certified Instructor, Ευριπίδης Τριανταφύλλου εγκωμίασε το έργο που επιτελεί η Φρύνη και ειδικά στον τομέα του λεμφοιδήματος. «Το φυσιοθεραπευτήριο σήμερα έγινε ο
ομφαλός της Κύπρου καθώς συγκέντρωσε ανθρώπους από όλη το νησί και είναι τιμή μου να έχω μια συνεργάτη με επαγγελματισμό όπως τη Φρύνη».

 

Ο Επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Δρ. Μάνος Στεφανάκη αναφέρθηκε στην οξυδέρκεια της Φρύνης καθώς και στην προσφορά της προς την κοινωνία στους τομείς του λεμφοιδήματος και της ογκολογίας ενώ επιβεβαίωσε ότι ως υπεύθυνος του μεταπτυχιακού της προγράμματος είναι εξίσου
εξιδεικευμένη στη μυοσκελετική και αθλητική φυσικοθεραπεία.

«Στο Κέντρο Μαστού είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και τυχεροί που συνεργαζόμαστε με τη Φρύνη η οποία άφησε τη σφραγίδα της στο θέμα του λεμφοιδήματος και είναι ένα διαμάντι όχι μόνο για τη Λάρνακα αλλά και όλη την επιστημονική κοινότητα» είπε κατά τον χαιρετισμό του ο Επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου Μαστού Κύπρου, Δρ. Μιχάλης
Θεοφάνους.

 

Η αντιπρόεδρος του Δ.Σ του ΠΑΣΥΚΑΦ, Δρ.Στάλα Κιούπη, εξέφρασε τις ειλικρινείς της ευχαριστίες για την προσφορά της Φρύνης για την ουσιαστική συμβολή της και αφοσίωση στους ασθενείς. «Η κοινωνία μας χρειάζεται τέτοιους ανθρώπους και τους έχει πάντα ανάγκη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

May be an image of 2 people, hospital and text that says 'PHYSIO CARE by Fryni loannou'

Ο Δρ. Πέτρος Κουτενιάν ιδιοκτήτης του Scalamed και συνεργάτης της Φρύνης, κατά το χαιρετισμό του στην εκδήλωση, επεσήμανε ότι οι υπηρεσίες της φυσιοθεραπείας είναι σημαντικές για την αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων των ασθενών και επαίνεσε το έργο που επιτελεί στον τομέα η Φρύνη.

 

Τέλος, ο Ελλαδίτης Επίκουρος Καθηγητής Πλαστικής Χειρουργικής του Α.Π.Θ Δρ. Δημήτρης Διονυσίου επεσήμανε ότι το Physio Care της Φρύνης Ιωάννου αποτελεί ένα πρωτοπόρο κέντρο που προσφέρει τις υπηρεσίες του με γνώμονα το σεβασμό και την αφοσίωση στους ασθενείς.

May be an image of 3 people and text

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συνεργάτες της Φρύνης Ιωάννου Δρ. Δημήτρης Διονυσίου και Ευριπίδης Τριανταφύλλου, με την ευκαιρία της εκδήλωσης εγκαινίων φιλοξενήθηκαν στην Κύπρο για δυο ημέρες και είχαν την ευκαιρία ως ομάδα να εξετάσουν ασθενείς από όλη την Κύπρο.

 

Στο Physio Care λειτουργεί:
– Τμήμα Λεμφοιδήματος, Λιποιδήματος και γενικά Οιδημάτων
– Τμήμα Θεραπευτικής Άσκησης και Κλινικού Πιλάτες
– Τμήμα Διαχείρισης Ογκολογικών Ασθενών
– Τμήμα Νευρομυοσκελετικών παθήσεων
– Τμήμα Κατ’ οίκον Φροντίδας
– Τμήμα Αποκατάστασης Πυελικού Εδάφους

 

Η Φρύνη Ιωάννου εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της προς όλους όσοι την τίμησαν με την παρουσία τους και έδωσε μια υπόσχεση: «Tα συστατικά της επιτυχίας, που χρησιμοποίησα για να φτάσω μέχρι εδώ, θα τα κρατήσω και θα τα διαφυλάξω. Συστατικά όπως η αγάπη, η επικοινωνία, ο σεβασμός, η κατανόηση και η ενσυναίσθηση. Αυτές οι αξίες και σε συνδυασμό με τη δια βίου μάθηση και την κατάρτιση, θα αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους για το έργο που θα επιτελείται στο Physio Care»!

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »