Breaking News

Δύο αστέρια στην Κουμανταρία Αλάσια Vintage


Η Κουμανταρία της Loel βραβεύτηκε στο διεθνή διαγωνισμό Great Taste

Με 2 αστέρια, βραβεύτηκε η Κουμανταρία Αλάσια Vintage της Loel, στο διεθνή διαγωνισμό  Great Taste. O διαγωνισμός ξεκίνησε το 1994 με πάνω από 500 εξειδικευμένους δοκιμαστές με απαιτητικούς ουρανίσκους και διεξάγεται στο Λονδίνο μια φόρα τον χρόνο.

Κριτές φαγητών, κορυφαίοι μάγειροι,  παρασκευαστές  φαγητών, δημοσιογράφοι και συγγραφείς, βραβεύουν τα πιο εκλεκτά φαγητά και ποτά ανά τον κόσμο, με διαδικασία blind tasting, και δικαίως θεωρούνται από τους ειδήμονες ως τα πιο αξιόπιστα και σεβαστά βραβεία “Oscar”  των γεύσεων.

Φέτος, ανάμεσα στα 10,000 προϊόντα που συμμετείχαν από όλο τον κόσμο, μόνο 141 βραβεύτηκαν  με 3 αστέρια,  878 με 2 αστέρια και 2520 με 1 αστέρι.  Η  Κουμαντάρια Αλάσια Vintage , το μόνο Κυπριακό προϊόν μεταξύ των βραβευθέντων του Great Taste Award,  κατέκτησε τα 2 αστέρια των κριτών που περιέγραψαν χαρακτηριστικά τα πιο κάτω:

«Yπέροχο, διαυγές κοκκινωπό χρώμα με πορτοκαλί απόχρωση.  Ελκυστικό άρωμα σταφίδας. Πολύ καλή ισορροπία της γλυκύτητας. Λάμψη και άρωμα σταφυλιού με ισορροπία στον αλκοολικό βαθμό.  Εξαιρετική παραγωγή με υπέροχη απόλαυση».

inbusinessnov2016



Κύριες Ειδήσεις





Translate »