Διπλή διάκριση για τη Hyundai


Νέα παγκόσμια αναγνώριση για τη Hyundai Motor, με τη διάκριση iF Design Award για το Kona και το i30 Fastback, στην κατηγορία Αυτοκίνητα/Οχήματα. Το βραβείο αναγνωρίζει την κομψή και εκφραστική εμφάνιση του πρώτου πεντάθυρου κουπέ στην κατηγορία compact και του πρώτου SUV στην κατηγορία subcompact.

“Η Hyundai κερδίζει την παγκόσμια αναγνώριση ακόμα μια φορά, μέσα από τον κορυφαίο θεσμό βραβείων της αυτοκινητοβιομηχανίας. Αυτά τα βραβεία έρχονται να αναγνωρίσουν τη δέσμευση μας για κατασκευή αυτοκινήτων που μαρτυρούν τη μοναδική προσέγγιση μας στο σχεδιασμό αυτοκινήτων”, δήλωσε ο Thomas Bürkle, Αρχισχεδιαστής στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Σχεδιασμού της Εταιρείας. “Το i30 Fastback είναι πρωτοποριακό και συνδυάζει κλασικό και συναισθηματικό σχεδιασμό, ενώ το ολότελα νέο Kona προβάλλει μια εντελώς νέα εμφάνιση στην επιτυχημένη μας σειρά SUV”.

Hyundai i30 Fastback: Κομψότητα κάθε μέρα
Το i30 Fastback συνδυάζει το πνεύμα του σπορ-κουπέ και της άνεσης, για καθημερινή χρήση.

Με χαρισματικό σχεδιασμό, αποτελεί την πιο ελκυστική έκδοση της σειράς i30. To i30 Fastback χαρακτηρίζεται από δυναμική στάση και σπορ σχεδιαστικές γραμμές. Η εξεζητημένη σιλουέτα του αποτελείται από αναλογίες σπορ-κουπέ που τονίζονται από την κομψή καμπύλη της καμπίνας και το μακρύ καπό. Αυτή η μοναδική σιλουέτα επιτυγχάνεται με την χαμηλωμένη οροφή, χωρίς συμβιβασμούς στις ανέσεις. Η σειρά i30 αποτελείται από το 5-θυρο μοντέλο, από το i30 Fastback, το i30N και το i30 Wagon, για να ικανοποιήσει όλες τις ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Το Ολότελα Νέο Kona
Το Kona είναι το πρώτο subcompact SUV της Hyundai και αντανακλά τον τρόπο ζωής των μοντέρνων αγοραστών. Το Kona χαρακτηρίζεται από τον χαρακτηριστικό, έντονο προφυλακτήρα του και τις δυναμικές επιφάνειες του, που περιβάλλουν την άνετη στάση του. Επιπρόσθετα, τα χαρακτηριστικά του στοιχεία, όπως η μάσκα, η σχεδιαστική λογική της Hyundai και τα διπλά φώτα πορείας, τοποθετημένα πάνω από τα φώτα ημέρας LED, προσδίδουν στο Kona ένα κομψό και μοντέρνο εξωτερικό. Εσωτερικά, ο σχεδιασμός αντανακλά την εξωτερική λογική, με απαλές γραμμές που περιβάλλουν το ταμπλό με τις ενδείξεις οδήγησης, δίνοντας τη δυνατότητα στους αγοραστές να κάνουν τους δικούς συνδυασμούς, σύμφωνα με το προσωπικό τους στυλ και τα χρώματα της προτίμησής τους: πορτοκαλί, κίτρινο και κόκκινο. Το εσωτερικό χρώμα εκτείνεται και στις ζώνες ασφαλείας – κάτι μοναδικό στο είδος του.

Η επιτυχημένη πορεία συνεχίζεται
Το iF Design Award αποτελεί έναν από τους πιο έγκυρους, σημαντικούς θεσμούς. Από το 1953, το iF (international Forum) διακρίνει προϊόντα ανά το παγκόσμιο, σε όλους τους βιομηχανικούς κλάδους, σε σχέση με τον εξαιρετικό σχεδιασμό τους. Η Hyundai Motor κέρδισε τη διάκριση iF Design Award το 2015 για το i20, το 2016 για το Tucson και το 2017 για το i30 Νέας Γενιάς – μετά από ένα κύκλο επίμονων δοκιμών που εφαρμόζει το iF για να διατηρήσει το επίπεδο των βραβείων όσο πιο ψηλά γίνεται. Η διάκριση με βραβεία σχεδιασμού έρχεται να επιβραβεύσει την αφοσίωση της Hyundai στη χρήση μιας μοναδικής σχεδιαστικής γλώσσας και αποδεικνύει την δυνατότητα ανταπόκρισης της Εταιρείας στις υψηλές απαιτήσεις των αγοραστών.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »