Για ακόμα μια χρονιά δίπλα στη EUROPA DONNA η ΚΕΑΝ


Και αυτό τον Οκτώβριο, η ΚΕΑΝ βρίσκεται δίπλα στη Europa Donna Κύπρου, συμβάλλοντας έμπρακτα στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης κατά τη διάρκεια του Μήνα Κατά του Καρκίνου του Μαστού.

 

Αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συμβολή του οργανισμού σε θέματα ενημέρωσης, πρόληψης, στήριξης και προώθησης των δικαιωμάτων των γυναικών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού, η ΚΕΑΝ υλοποιεί σειρά στοχευμένων δράσεων προς στήριξη του αγώνα του. Κορύφωση των δράσεων αποτελεί η συμμετοχή της -ως διαχρονικός χορηγός- στην Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες, την ετήσια παγκύπρια πορεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, προσφέροντας χιλιάδες χυμούς και αναψυκτικά ΚΕΑΝ, όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται για τους σκοπούς της εκστρατείας.

Επιπρόσθετα, όπως κάθε χρόνο, η ΚΕΑΝ προχώρησε σε οικονομική εισφορά αξίας δύο χιλιάδων ευρώ για την ενίσχυση των προγραμμάτων της Europa Donna.

«Η ΚΕΑΝ στηρίζει διαχρονικά, σταθερά και με αφοσίωση το έργο της Europa Donna Κύπρου την οποία συγχαίρουμε για τις συνεχιζόμενες προσπάθειες που καταβάλλει. Είμαστε περήφανοι που, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΚΕΑΝ, στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες που προστατεύουν και προάγουν την υγεία και την ποιότητα ζωής. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στη Europa Donna Κύπρου τιμώντας και τη μνήμη της προέδρου και εκ των ιδρυτών της, κας Εύη Παπαδοπούλου, που ήταν και εκ των ιδιοκτητών της ΚΕΑΝ, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας μας. Η κα Παπαδοπούλου ήταν αφοσιωμένη στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού και η ΚΕΑΝ θα συνεχίσει να συμπορεύεται με όσους έρχονται αντιμέτωποι με αυτόν», δήλωσε η Μαρία Οδυσσέως, Deputy Marketing Manager της ΚΕΑΝ.

Η ΚΕΑΝ πρόσφατα γιόρτασε τη συμπλήρωση 70 χρόνων σταθερής και επιτυχημένης παρουσίας στα κυπριακά επιχειρηματικά δρώμενα και στις διεθνείς αγορές. Ξεκίνησε να δραστηριοποιείται το 1949 με την παραγωγή χυμών από κυπριακά εσπεριδοειδή και σήμερα έχει αναπτυχθεί σε όμιλο με πολυσχιδή δραστηριότητα και χαρτοφυλάκιο με μεγάλη γκάμα προϊόντων.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΕΑΝ

Η KEAN Soft Drinks Ltd ιδρύθηκε το 1949 από τον χημικό Τάκη Χριστοδούλου, με σκοπό την παραγωγή χυμών από κυπριακά εσπεριδοειδή και ήταν η πρώτη εταιρεία, το 1981, που παρήγαγε χυμούς σε συσκευασίες TetraPak στην Κύπρο. Σήμερα, με τεράστιο χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, η KEAN δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Άπω Ανατολή, την Αφρική και τις ΗΠΑ. Επιπρόσθετα, τα τελευταία χρόνια η ΚΕΑΝ προχώρησε στην ενσωμάτωση νέων προϊόντων στον Όμιλο της μέσω της KEAN Trading Division και μέσω των θυγατρικών εταιρειών της KEAN Food Link Ltd και της KFL Logistics Ltd. Μέσω αυτών παρέχονται στο λιανικό εμπόριο και στον τομέα HORECA της κυπριακής αγοράς κατηγορίες προϊόντων ξηράς αποθήκευσης, συντήρησης και κατάψυξης. Προσφέρονται σειρές προϊόντων από μάρκες όπως HEINZ, KRAFT, AMOY, HP, Vitalia, παγωτά και γιαούρτια ΚΡΙ ΚΡΙ, αλλαντικά KRISTI, χυμοί PRIMA, προϊόντα ψαριού VICI και μια τεράστια γκάμα άλλων προϊόντων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.kean.com.cy.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »