Breaking News

Απόφαση για λήψη μέτρων στο Συνεργατισμό


Με τη συμμετοχή του 77% των μελών των τριών Συντεχνιών ΣΕΚ-ΠΕΟ-ΠΑΣΥΔΥ στο Συνεργατικό Κίνημα, το 97% των ψηφισάντων έχει εγκρίνει την εισήγηση των Κλαδικών Συμβουλίων για τη λήψη απεργιακών μέτρων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «το αποτέλεσμα από μόνο του καταδεικνύει τη ορθότητα της απόφασης των Κλαδικών Συμβουλίων και στέλλει ένα ηχηρό μήνυμα για όσους πρέπει να είναι οι αποδέκτες».
Οι Συντεχνίες με βάση την πιο πάνω απόφαση και τον Κώδικα Βιομηχανικών Σχέσεων, θα προχωρήσουν να ενημερώσουν γραπτώς την Επιτροπεία και τη Διεύθυνση της Σ.Κ.Τ, όπως επίσης το Υπουργείο Εργασίας, δίδοντας 10ήμερη προειδοποίηση για τη λήψη απεργιακών μέτρων.

Η ανακοίνωση καταλήγει, «για ακόμη μία φορά εκφράζουμε την ετοιμότητα μας κατά την περίοδο της προειδοποίησης, εάν και εφόσον υπάρχουν προτάσεις που να ικανοποιούν τη συνδικαλιστική πλευρά, να προσέλθουμε σε διάλογο για επίλυση της διαφοράς. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες στα μέλη μας για την αθρόα συμμετοχή, τη σοβαρότητα και υπευθυνότητα που επέδειξαν κατά τη ψηφοφορία, όπως επίσης και τις Εφορευτικές Επιτροπές για το όλο έργο που έφεραν εις πέρας».

Πηγή: philenews



Κύριες Ειδήσεις





Translate »