Breaking News

Ανάκληση Mercedes και στην Κύπρο


Τέλος Μαρτίου αναμένεται να ενημερωθούν οι επηρεαζόμενοι ιδιοκτήτες

Επηρεαζόμενα οχήματα και στην Κύπρο αναμένεται να υπάρχουν από την παρτίδα ανάκλησης 1 εκατ. αυτοκινήτων Mercedes-Benz διεθνώς, την οποία ανακοίνωσε την Παρασκευή 3 Μαρτίου η Daimler AG, λόγω κινδύνου ανάφλεξης εξαιτίας προβλήματος που προκαλεί υπερθέρμανση στον κινητήρα.

Tην ενημέρωση χορηγεί η υπηρεσία Λάρνακα e-Business

Πληροφορίες του InBusinessNews αναφέρουν ότι παρόλο που δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη ενημέρωση από τη Daimler στη Cyprus Import Corporation (CIC), επίσημο εισαγωγέα των Mercedes-Benz στην Κύπρο, εντούτοις είναι θέμα χρόνου να ενημερωθούν οι επηρεαζόμενοι ιδιοκτήτες προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία ανάκλησης.

Όπως και στις υπόλοιπες χώρες, έτσι και στην Κύπρο η ενημέρωση αναμένεται στο τέλος Μαρτίου, εκτός σε περίπτωση που δοθεί προτεραιότητα για έναρξη της διαδικασίας ανάκλησης σε ορισμένες χώρες νωρίτερα από άλλες, λαμβανομένου υπόψη του ενδεχομένου οι κλιματικές συνθήκες (θερμότητα, υγρασία) σε κάποια χώρα να ευνοούν την εμφάνιση του προβλήματος πιο πριν από μία άλλη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωση της Daimler AG αναφέρθηκε ότι τα μοντέλα που αφορά η ανάκληση είναι, μεταξύ άλλων, C-class, E-class, CLA, GLA και GLC SUV, παραγωγής 2015 – 2017.

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία, κανείς δεν σκοτώθηκε ή τραυματίστηκε εξαιτίας του συγκεκριμένου προβλήματος

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο InBusiness.com 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »