ΑΚΤΗ: Νέο μέλος στην οικογένεια του Οινοποιείου Κυπερούντας


Με την ονομασία «Ακτή» κυκλοφόρησε στην κυπριακή αγορά το νέο ροζέ του Οινοποιείου Κυπερούντας. Πρόκειται  για ένα κομψό, πληθωρικό, ευχάριστο και εκλεπτυσμένο κρασί που κερδίζει ήδη τις εντυπώσεις.

Το ΑΚΤΗ συνδυάζει δυο Κυπριακές ποικιλίες –80% Λευκάδα και 20% Μαύρο. Το πάντρεμα των δυο ποικιλιών χαρίζει ένα ντελικάτο γευστικό χαρακτήρα που πλαισιώνεται από αρώματα πυρηνόκαρπων, κόκκινων ώριμων φρούτων και γλυκών μπαχαρικών στη μύτη. Μετά τα διακριτικά βοτανικά αρώματα, η απαλότητα συναντά τη λαμπερή οξύτητα στο στόμα.  Πέρα από τον όλο εκπλήξεις χαρακτήρα του, το ΑΚΤΗ διαθέτει και μια καινοτομία, το γυάλινο πώμα Vinolok που χρησιμοποιείται αντί φελλού. Τη νέα αυτή πρωτοποριακή για τα κυπριακά δεδομένα μέθοδο υιοθέτησε πρώτο το Οινοποιείο Κυπερούντας στο ροζέ κρασί ‘Ακτή’.

Το ΑΚΤΗ καταναλώνεται  ευχάριστα σαν απεριτίφ αλλά μπορεί και να  συνοδεύσει τόσο ένα μεσημεριανό όσο και ένα βραδινό γεύμα. Αναμένεται να αγαπηθεί από τους λάτρεις του κρασιού και ιδιαίτερα από τα άτομα με εκλεπτυσμένες γεύσεις που ακολουθούν τις νέες τάσεις της μόδας και απολαμβάνουν το καλό και ποιοτικό κρασί.

Το νέο ροζέ μπορεί κάποιος να το απολαύσει σε επιλεγμένα bars και εστιατόρια.

Διανέμεται από τον Όμιλο εταιρειών Φώτος Φωτιάδης



Κύριες Ειδήσεις





Translate »