Breaking News

Ένας χρόνος για το «My Starbucks Rewards»


Τα Starbucks γιορτάζουν το πρόγραμμα επιβράβευσης

Τα πρώτα γενέθλια του προγράμματος επιβράβευσης «My Starbucks Rewards» στην Κύπρο, γιορτάζουν τα Starbucks τον Φεβρουάριο.

Το «My Starbucks Rewards» προσφέρει εδώ και ένα χρόνο ευχάριστες εκπλήξεις, δώρα και άλλα προνόμια στα 8.300 μέλη που ήδη συμμετέχουν σε αυτό, ανταποδίδοντας την αγάπη και προτίμηση των φίλων των Starbucks.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης «My Starbucks Rewards» έχει διακριθεί για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και τη λειτουργία του συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά της prepaid κάρτας και της απόδοσης προνομίων.

Καινοτομία για Ελλάδα και Κύπρο αποτελεί το γεγονός ότι ανάμεσα σε όλα τα Starbucks παγκοσμίως, στις δύο χώρες το πρόγραμμα βασίστηκε στην απόδοση αστεριών βάσει αξίας συναλλαγής αντί επισκέψεων, κάτι που στη συνέχεια υιοθέτησε και η αγορά της Αμερικής.

Τα βήματα για την εγγραφή στο «My Starbucks Rewards» είναι απλά, εύκολα και γρήγορα: Η Starbucks Card ενεργοποιείται στα καταστήματα κι ο επισκέπτης ολοκληρώνει την εγγραφή του στην ιστοσελίδα www.starbucks.com.cy.

Με την εγγραφή αυτομάτως γίνεσαι GREEN μέλος με τα εξής προνόμια:
• Δωρεάν ρόφημα ανά 120 αστέρια (ισχύει για όλα τα χειροποίητα ροφήματα).
• Δωρεάν ρόφημα γενεθλίων.
• Αποκλειστικές δοκιμές ροφημάτων, ειδικές προσφορές & εκπλήξεις.

Με κάθε αγορά με την κάρτα Starbucks, αυτόματα μαζεύει αστέρια, καθώς 1 ευρώ αντιστοιχεί σε 2 αστέρια. Όσα περισσότερα αστέρια συγκεντρώσει τόσο περισσότερο πλησιάζει στην αναβάθμισή του σε GOLD μέλος για έναν χρόνο. Ήδη, στην Κύπρο υπάρχουν τέσσερα 150 GOLD μέλη. Τα GOLD μέλη απολαμβάνουν επιπλέον προνόμια:
• Δωρεάν επιπλέον δόσεις espresso.
• Δωρεάν add-ons όπως σαντιγί, σιρόπι γεύσεων, origin espresso.
• Αποκλειστικές προσφορές μόνο για GOLD Μέλη (π.χ. προσκλήσεις σε events, ειδικές προσφορές extra αστεριών, προσωποποιημένα δώρα και πολλές ακόμα μοναδικές εκπλήξεις).

Για την αναβάθμιση σε GOLD μέλος πρέπει να συμπληρωθούν 500 αστέρια μέσα σε 365 ημέρες, ανεξαρτήτως αν εξαργυρώνονται για δωρεάν ροφήματα ή όχι.

Επιπλέον, η κάρτα Starbucks λειτουργεί και ως prepaid κάρτα, δηλαδή, «γεμίζοντας» την κάρτα Starbucks με το ποσό της επιλογής του καθενός, μπορεί εύκολα και γρήγορα να προμηθευτεί τον αγαπημένο του Starbucks καφέ ή ρόφημα, γλυκά ή αλμυρά σνακ, φρεσκοκομμένο καφέ για το σπίτι, ποικιλίες τσαγιού, αξεσουάρ καφέ, δώρα ή ό,τι άλλο επιλέξει, από τα καταστήματα.

Στο πλαίσιο των εορτασμών των πρώτων γενεθλίων του «My Starbucks Rewards», τα Starbucks θα πραγματοποιήσουν τέσσερα πάρτι, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στα Starbucks Πάφου, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στα Starbucks Δικαστήρια στη Λεμεσό, το Σάββατο 4 Μαρτίου στα Starbucks Centennial στη Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία και την Κυριακή 5 Μαρτίου στα Starbucks Λάρνακας.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »