Ο κόσμος υποδέχεται ξανά το Nokia 3310


Επανασχεδιάστηκε και κυκλοφορεί πηγαίνοντας κόντρα στα τεράστια smartphones.

Μνήμες απ’ το παρελθόν «ξύπνησε» η επανακυκλοφορία του Nokia 3310. Το πιο περιζήτητο κινητό των 90’s έκανε ξανά την εμφάνιση του καθώς η φινλανδική HMD Gloval Oy, η εταιρεία που απέκτησε τα αποκλειστικά δικαιώματα κυκλοφορίας κινητών τηλεφώνων που φέρουν το brand της Nokia, το αποκάλυψε στο κοινό κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress στην Βαρκελώνη.

Tην είδηση χορηγεί η υπηρεσία Λάρνακα e-Business

Μπορεί σήμερα τα smartphones να θεωρούνται πόσο γίνονται όλο και καλύτερα όσο μεγαλώνει η οθόνη τους, αφού αυξάνεται και η ευκρίνεια, αλλά κανείς δε μπορεί να «ξεπεράσει» το παλιό.

Να υπενθυμίσουμε ότι συσκευή που πούλησε περισσότερα από 126 εκατομμύρια κομμάτια σταμάτησε να κυκλοφορεί το 2005. 12 χρόνια μετά το Νokia 3310 επανασχεδιάστηκε και είναι μικρότερο, ελαφρύτερο από το κλασσικό μοντέλο, με 22 ώρες αναμονής στην μπαταρία και φυσικά με εγκατεστημένο το φιδάκι, ενώ η μπαταρία του διαρκεί περίπου 31 ημέρες σε κατάσταση standby. Κι αυτός ήταν και ο λόγος που αγαπήσαμε, τότε, αυτό το κινητό!

Θα αντέχει επίσης επί 51 ώρες, εάν ακούτε μουσική στο MP3 και 49 ώρες εάν ακούτε ραδιόφωνο.

Πώς γίνεται όμως η μπαταρία να αντέχει τόσο, ενώ τα άλλα κινητά «χάνουν» σε αυτό το σημείο;

Για να είμαστε ειλικρινείς, με το 3310 θα μπορεί κάποιος να κάνει τα απολύτως απαραίτητα. Να μπαίνει μεν στο Ίντερνετ (δίκτυο 2.5G), αλλά όχι σε ιστοσελίδες όπως Facebook και Instagram, οι οποίες καταναλώνουν τη περισσότερη μπαταρία. Επιπλέον, και τα παιχνίδια θα είναι ιδιαιτέρως περιορισμένα.

Το κινητό θα είναι διαθέσιμο σε κόκκινο με κίτρινο και μπλε με γκρι, θα έχει έγχρωμη οθόνη 2.4”, Bluetooth, FM radio, φακό και θα υποστηρίζει κάρτα μνήμης microSD για επέκταση μνήμης έως 32GB και κάμερα 2 megapixel.

Τέλος, η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει στο δεύτερο τρίμηνο του 2017 και θα κοστίζει μόλις 49 ευρώ, ενώ μπορείτε να εγγραφείτε στη λίστα για να ενημερωθείτε εγκαίρως ώστε να το παραγγείλετε πριν εξαντληθεί.

ΠΗΓΗ: fortunegreece.comΚύριες Ειδήσεις

Translate »