Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways: “Τhe Ultimate Schedule” συνεχίζει να αναπτύσσεται, επεκτείνοντας τις εργασίες της με νέες απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα προς επτά ελληνικά νησιά: τη Σκιάθο, την Κάρπαθο, την Κεφαλονιά, τη Μυτιλήνη, την Κω, τη Σάμο και τη Ρόδο.Έτσι οι Κύπριοι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν μερικά από τα πιο δημοφιλή και ομορφότερα Ελληνικά νησιά, απολαμβάνοντας το βολικό πρόγραμμα και την άνεση με τα οποία έχει ταυτιστεί η TUS Airways.

Τα νέα εποχιακά δρομολόγια από τη Λάρνακα αρχίζουν στις 24 Ιουνίου και θα ισχύουν για δύο μήνες, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού στις 31 Αυγούστου. Η TUS Airways θα προσφέρει δύο πτήσεις την εβδομάδα προς κάθε νησί, κάθε Τρίτη και Σάββατο, εκτός από τις πτήσεις προς την  Κάρπαθο,  που θα εκτελούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Οι πτήσεις αυτές προστίθενται στις απευθείας πτήσεις που ήδη εκτελεί η TUS Airways από τη Λάρνακα προς το Τελ Αβίβ και τη Χάιφα, και από τη Λάρνακα προς το Αμμάν.

Τα εισιτήρια για τις εν λόγω πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμα και μπορείτε να κάνετε κράτηση είτε από την ιστοσελίδα της εταιρείας (www.tusairways.com) είτε μέσω του ταξιδιωτικού σας πράκτορα. Με το εισιτήριο σας δικαιούστε μία χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά. Κατά τη διάρκεια της πτήσης η εταιρεία προσφέρει δωρεάν ρόφημα.

Η Tus Airways προσφέρει ένα καινοτόμο μοντέλο αεροπορικών ταξιδιών για τα δεδομένα της περιοχής, με ευέλικτο πρόγραμμα και βολικές ώρες αναχώρησης για τους επιβάτες, νωρίς το πρωί, το μεσημέρι και αργά το βράδυ.

Το μήνυμα “Τhe Ultimate Schedule” αποτελεί τη φιλοσοφία της εταιρείας, που στοχεύει να συνδέσει την Κύπρο με τις γειτονικές χώρες στην Ανατολική Μεσόγειο μέσω καθημερινών πτήσεων, προσφέροντας όλες τις ανέσεις σε ανταγωνιστικές τιμές. H TUS έχει εξυπηρετήσει πέραν των 34,000 επιβατών από την έναρξη της λειτουργίας της από τα μέσα Απριλίου του 2016.

Η κεντρική βάση της Tus Airways είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας και σε πρώτο στάδιο η εταιρεία προγραμματίζει τη σύνδεση της Κύπρου με 16 προορισμούς στην ευρύτερη περιοχή, την Ελλάδα, το Ισραήλ, την Ιορδανία, την Αίγυπτο και το Λίβανο. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει δύο με τρεις, κατά μέσο όρο, πτήσεις σε κάθε προορισμό καθημερινά.

Ο στόλος της Tus Airways αυτή τη στιγμή αποτελείται από γρήγορα και άνετα αεροπλάνα τα οποία επιτρέπουν τη γρήγορη επιβίβαση: τα μεσαίου-μεγέθους, 50 θέσεων, Saab2000. Στα πλάνα της εταιρείας για το άμεσο μέλλον είναι επίσης η αγορά δύο Fokker 100 jet τα οποία μπορούν να μεταφέρουν 100 επιβάτες με απόλυτη άνεση και αξιοπιστία, χαμηλή κατανάλωση καυσίμων και χαμηλό κόστος πτήσεων. Τα αεροπλάνα της εταιρείας έχουν τη δυνατότητα να προσγειώνονται και σε δευτερεύοντα αεροδρόμια, εκπληρώνοντας το όραμα της εταιρείας για ένα πρόγραμμα υψηλής συχνότητας πτήσεων, άνετων και οικονομικών προς όλη την περιοχή.