Α. Βύρας: Σάρκα και οστά παίρνει το Λιμάνι – Μαρίνα Λάρνακας


Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας αναφέρει τα πιο κάτω, όσον αφορά την σημερινή του επίσκεψη στο Υπουργείο Οικονομιών, για την παρουσιάση του έργου για την ενιαία ανάπτυξη του Λιμανιού και της Μαρίνας της πόλης μας.

“Παρευρέθηκα σήμερα στο Υπουργείο Οικονομικών στην παρουσίαση του έργου για την ενιαία Ανάπτυξη του Λιμανιού – Μαρίνας προς όλα τα εμπλεκόμενα Υπουργεία και τις κυβερνητικές υπηρεσίες!
Η Λάρνακα επιλέγηκε για τη συγκεκριμένη επένδυση γιατί απέδειξε έμπρακτα πως θέλει και μπορεί να αναπτύξει το έργο.

Ενδεικτικά:

Γιατί έχει ένα σταθερό διοικητικό περιβάλλον για να υποστηρίξει την μεγάλη αυτή επένδυση.

Γιατί καταφέραμε να μετακινήσουμε τις δεξαμενές και έτσι να ανοίξει το παραλιακό μέτωπο.

Γιατί είναι μια πολύ ασφαλής πόλη.

Μια πόλη που εξελίσσεται συνέχεια τα τελευταία χρόνια Αεροδρόμιο, εγγύτητα κέντρου πόλεως, κοντά στην πρωτεύουσα και πολλά άλλα σημαντικά πλεονεκτήματα”.


Αυτό που τονίσα ιδιαίτερα στον χαιρετισμό μου, είναι πως όλοι οι φορείς και οι υπηρεσίες πρέπει να στηρίξουμε αυτό το έργο γιατί αφορά ένα project τεράστιας σημασίας όχι μόνο για την Λαρνακα, άλλα και για ολόκληρη την Κύπρο!

Το έργο, αφορά σίγουρα την μεγαλύτερη επένδυση από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί. Όλοι χρειάζεται να συνεργαστούμε για να ξεπεράσουμε τα πιθανά προβλήματα και με σωστές και νόμιμες διαδικασίες να δημιουργήσουμε το έργο που προσδοκά και ονειρεύεται ο κόσμος της πόλης και επαρχίας Λάρνακας!

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »