Αλλαγή φρουράς στην ΑstroBank


Πηγή: economytoday.com
Λίφτινγκ συντελείται στην διοικητική ομάδα της Astrobank με τις αποχωρήσεις υψηλόβαθμων στελεχών της.

Μετά την παραίτηση του, τέως πλέον, CEO της Τράπεζας Κωνσταντίνου Λοϊζίδη στα τέλη Αυγούστου αποχώρησαν ο Εκτελεστικός Σύμβουλος Μάριος Σαββίδης και εσχάτως το διευθυντικό στέλεχος και υπεύθυνος του Corporate Banking Νεοκλής Νεοκλέους.

 

 

Πηγές της Τράπεζας ανέφεραν στο Economy Today ότι « η Astrobank ανανεώνει τη διοικητική της ομάδα, ως έχουν πράξει και άλλες τράπεζες. Οι αποχωρήσεις είναι, προφανώς, συναινετικές». Σχολίασαν δε ότι «τα αποχωρούντα στελέχη είναι κοντά στη συνταξιοδότησή τους».

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν χαρακτηριστικά πως η Astrobank «έχει ισχυρό στελεχιακό δυναμικό για να συνεχίσει βελτιούμενη μετά την πρόσφατη εξαγορά της USB Bank και την αύξηση κεφαλαίου της».

Υπενθυμίζεται ότι ο τέως CEO της Astrobank, Κωνσταντίνος Λοϊζίδης, φέρεται να είναι εκ των υποψηφίων για να πληρώσει τη θέση του CEO της Ελληνικής Τράπεζας μετά την αποχώρηση του Ιωάννη Μάτση.

Αμέσως μετά την αποχώρηση Λοϊζίδη η Astrobank είχε ανακοινώσει την πλήρωση της θέσης του CEO από τον Αριστείδη Βουράκη.Κύριες Ειδήσεις

Translate »