Radisson Blu: Αλλάζει το Επιχειρείν στη Λάρνακα


Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του το ξενοδοχείο Radisson Blu Hotel & Residences στην Λάρνακα, υποδεχόμενο τους πρώτους επισκπέπτες του.

Γνωστή για τις επιχειρηματικές εγκαταστάσεις της, που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, η εν λόγω αλυσίδα έχει επιλέξει στρατηγικά την περιοχή του λιμανιού – η οποία συνδέεται με το κέντρο της πόλης μέσα σε λίγα λεπτά – για να ανοίξει το πρώτο ξενοδοχείο Radisson Blu στην Κύπρο.

Στο υπερσύγχρονο και εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών έργο του κολοσσού Carlson Rezidor αναφέρονται διεθνή ΜΜΕ ουκ ολίγες φορές. Αυτή τη φορά, σε σχετικό της δημοσίευμα, η δημοφιλής ιστοσελίδα Scottish Travel Agent News τονίζει ότι εκτός από τα πολυτελή δωμάτια και τις εγκαταστάσεις αναψυχής και ευεξίας υψηλού επιπέδου, το ξενοδοχείο διαθέτει υπερσύγχρονες συνεδριακές εγκαταστάσεις που θα το κάνουν μια περιζήτητη τοποθεσία για συναντήσεις, σεμινάρια, εκπαίδευση και επαγγελματικές εκδηλώσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν μια πληθώρα επιλογών για διασκέδαση, αναψυχή, δείπνο και αξιοθέατα, όλα σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο.

Πηγή: foxpolitics.com.cy



Κύριες Ειδήσεις





Translate »