Breaking News

PHS Hadjizacharias: Δέκα χρόνια στις υπηρεσίες


Με ένα λαμπερό εταιρικό πάρτι για πελάτες, συνεργάτες και προσωπικό, γιόρτασε τα 10 χρόνια προσφοράς της η εταιρεία PHS Hadjizacharias & Co Ltd στην παροχή συμβουλευτικών, λογιστικών, ελεγκτικών και φορολογικών υπηρεσιών. Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου στα καινούρια γραφεία της εταιρείας επί της Λεωφόρου Αρτέμιδος 5, Μέγαρο Αρτέμιδος, 8ο όροφο, στη Λάρνακα, παρουσία του Δημάρχου Λάρνακας, Ανδρέα Βύρα, ο οποίος και τέλεσε τα εγκαίνια.

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Φίλιππος Χατζηζαχαρίας, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους,  πολλοί από τους οποίους κατέφτασαν από το εξωτερικό, τους ευχήθηκε ακόμα περισσότερα χρόνια συνεργασίας και επιτυχημένων επενδύσεων. Μεγάλο μέρος της ομιλίας του ήταν αφιερωμένο στη δέσμευση της PHS Hadjizacharias & Co Ltd για την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών προς τους συνεργάτες της,  ενώ τόνισε τη σημαντικότητα του ανθρώπινου δυναμικού της, το οποίο χαρακτήρισε ως την ‘κινητήριο δύναμη πίσω από τη συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας’.

phs2

Τέλος, έκανε αναφορά για τις  σημαντικές επιτυχίες  της εταιρείας  σε βραβεύσεις και πιστοποιήσεις του κλάδου παρουσιάζοντας τη νέα εταιρική ταυτότητα, λογότυπο και τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεται στις νέες τάσεις και την ανάγκη του σύγχρονου επιχειρηματία για εξατομίκευση. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο αγκαλιάζει νέες τεχνολογίες οι οποίες θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την επαφή και πληροφόρηση με υφιστάμενους και νέους πελάτες.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τελέστηκε αγιασμός των νέων γραφείων ενώ οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα νέα γραφεία και να απολαύσουν πλούσια εδέσματα και κοκτέιλ.

phs3
Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση
          


Κύριες Ειδήσεις





Translate »