Breaking News

Palm Beach Resort: Προχωρούν εντατικά οι εργασίες-Έτσι θα μοιάζει το ανανεωμένο ξενοδοχείο (photos)


Πηγή: inbusiness.com.cy

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι κατασκευαστικές εργασίες για τη ριζική ανακαίνιση και πλήρη αναβάθμιση του ξενοδοχείου Palm Beach, στη Λάρνακα.

Το ανανεωμένο Palm Beach Resort, το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο της Λάρνακας, θα διαθέτει επίσης οικιστικό πύργο.

palmbeachreno6

Η Psaras Constructions, η οποία ανέλαβε τις κατασκευαστικές εργασίες, ανήρτησε βίντεο στα social media, στο οποίο καταδεικνύεται η πρόοδος των εργασιών και μια γεύση από την ολική μεταμόρφωση του ξενοδοχείου σε πεντάστερο resort.

Η πολυτελής ανάπτυξη θα αποτελείται, μεταξύ άλλων, από ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων, ιδιωτικές κατοικίες (διαμερίσματα και κατοικίες σε πύργο), bungalows, εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας, αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους ψυχαγωγίας.

Την ίδια ώρα, η Helix Imageworks δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο με την τρισδιάστατη απεικόνιση του πολυτελούς θέρετρου που θα αποκτήσει η Λάρνακα.

Αναλυτικά, με βάση την γνωμάτευση του Τμήματος Περιβάλλοντος, τον Ιούνιο του 2023, άναψε πράσινο φως για προσθηκομετατροπές στην υφιστάμενη ξενοδοχειακή μονάδα, Palm Beach, οι οποίες περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την ανέγερση δύο νέων οικιστικών κτηρίων και καινούργιο εστιατόριο.

palmbeachreno2

Το έργο περιλαμβάνει την ανέγερση νέων καταλυμάτων, την αναβάθμιση υφιστάμενων μονάδων και την ανέγερση νέων εμπλουτιστικών μονάδων εστίασης και ψυχαγωγίας.

palmbeachreno3

Οι εργασίες αφορούν, ανάμεσα σε άλλα, μετατροπή των υφιστάμενων 40 bungalows, της μεγάλης πισίνας και κοινόχρηστων χώρων σε 25 ανεξάρτητα bungalows με ιδιωτική πισίνα, κατεδάφιση καφεστιατορίου και ανέγερση κέντρου ευεξίας (σπα), καθώς και ανέγερση υπαίθριου θεματικού εστιατορίου στους κήπους του ξενοδοχείου.

palmbeachresort5pyrgos

Οι προσθηκομετατροπές περιλαμβάνουν επίσης κατεδάφιση μέρους της βόρειας πτέρυγας του ξενοδοχείου για ανέγερση του κτηρίου Residence Τower με υπόγειο, ισόγειο και εννιά ορόφους, το οποίο θα διαθέτει 56 διαμερίσματα, μετατροπή – επέκταση του υφιστάμενου εστιατορίου και ανακαίνιση εξωτερικών χώρων, αλλά και ανέγερση τετραώροφου κτηρίου condominium block, με 28 διαμερίσματα (condos) και με εσωτερική πισίνα στο υπόγειο.

palmbeachreno7

Φωτογραφίες: Helix Imageworks

Βίντεο: Psaras Constructions/Helix Imageworks

Architecture by Skordas Design Studio



Κύριες Ειδήσεις





Translate »