Breaking News

Eδώ θα λειτουργήσει το νέο κατάστημα Public στην πόλη μας – Ποια πλατεία παίρνει τα πάνω της;


Φέρνει τα πάνω κάτω στην Πλατεία Παλλάς το νέο κατάστημα Public 

H είδηση για την έναρξη των εργασιών του Public στην πόλη μας αλλά και το άνοιγμα θέσεων εργασίας σκόρπισε ενθουσιασμό τους λάτρεις της τεχνολογίας, των βιβλίων, αφού σε χρόνο ρεκόρ η είδηση που ανεβάσαμε από τη σελίδα μας ταξίδεψε σε όλη την πόλη και όχι μόνο.

Η γνωστή αλυσίδα επιχειρεί ένα δυνατό μπάσιμο στην τοπική αγορά της πόλης και δεν είναι τυχαία η επιλογή του χώρου που θα λειτουργήσει. Το νέο κατάστημα θα λειτουργήσει στο χώρο του πρώην Amalfi Cafe (πρόσφατα Rookies Sports Bar) στην αναβαθμισμένη Πλατεία Παλλάς.

rook2-825x510

 

Ανεβάζει την Πλατεία Παλλάς η νέα άφιξη

Με την άφιξη του Public η  Πλατεία Παλλάς αναμένεται να πάρει τα επάνω της μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι γεγονός πως παρά τα έργα που έγιναν για αναβάθμιση της πλατείας πριν 1,5 χρόνο η Πλατεία παρέμεινε σε χαμηλά επίπεδα κίνησης καταναλωτών.

Το νέο κατάστημα των Public αναμένεται να δώσει ώθηση στην περιοχή και σε συνδυασμό και με την έναρξη λειτουργίας του νέου Cafe της Ελληνικής αλυσίδας Mikel, αλλά και των ήδη υφιστάμενων καταστημάτων σε ένδυση, οπτικά κτλ η κίνηση στην Πλατεία Παλλάς αναμένεται να ανέβει καθώς είναι και μια περιοχή με διαθεσιμότητα σε χώρο στάθμευσης.

Ευελπιστούμε οι νέες αφίξεις στην Πλατεία, να δώσουν πίσω την παλιά χαμένη της αίγλη και να πάρει τα επάνω της, κάτι που έχει μεγάλη ανάγκη  η περιοχή.

%cf%80%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1%cf%83



Κύριες Ειδήσεις





Translate »