Breaking News

Cablenet: NovaCinemaHD και NovaSportsHD από 22 Οκτωβρίου


Στην παρουσίαση των νέων καναλιών ανακοινώθηκε και είσοδος στην κινητή

Η Cablenet ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη ΝOVA στον κινηματογράφο Κ-Cineplex στην Έγκωμη όπου  και παρουσίασε τη νέα της εκστρατεία, Cablenet Premium HD. Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη στο μπουκέτο καναλιών Premium ΤV καθιστώντας την Cablenet ως μια από τις πιο value for money, ποιοτικές και ψυχαγωγικές πλατφόρμες συνδρομητικής τηλεόρασης, διαθέσιμες αυτή τη στιγμή στην Κύπρο μεταδίδοντας σημαντικό αριθμό κανάλια σε HD.

Ο Περικλής Θεοδωρίδης, εμπορικός διευθυντής επεσήμανε ότι η χρονιά που πέρασε είχε πολλές προκλήσεις για την Cablenet. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι: «Αυτό που μας κρατάει και μας δίνει τη δύναμη να προχωρούμε πάντα μπροστά είναι ότι σαν εταιρεία λειτουργούμε με αποδοτικότητα, σαν μια οικογένεια με επαγγελματισμό, με συνέπεια και ήθος. Αυτές είναι οι αξίες που μας οδήγησαν στο να έχουμε μερίδιο αγοράς 21%». Πολύ σημαντικό, ανέφερε, είναι το ότι σύμφωνα και με το παρατηρητήριο αγοράς από τον ρυθμιστή τηλεπικοινωνιών, 2 στους 3 νέους πελάτες να επιλέγουν Cablenet.  Αυτό είναι και το όραμα της Cablenet, να είναι πρώτη για όλους και να δουλεύει σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση προσφέροντας πάνω από όλα ποιοτικά προϊόντα.

Από την πλευρά του ο Γρηγόρης Κατσογιάννης, corporate communication director της Forthnet, η οποία αποτελεί σήμερα ένα από τους σημαντικότερους παρόχους μετά την εξαγορά της Nova, triple play υπηρεσιών στην Ελλάδα επεσήμανε πως:  «Τα κανάλια NovaCinema και NovaSports είναι ιδιαίτερα γνωστά και αγαπητά στο κυπριακό κοινό και σήμερα ανοίγεται ένας καινούργιος δρόμος για να μπορεί να απολαύσει κανείς το περιεχόμενο τους.

Η Αγάπη Κεφαλογιάννη senior program manager platform & content division μίλησε αναλυτικά τις νέες επιλογές που θα προσφέρονται.

Η Έλενα Μενελάου, marketing manager της Cablenet παρουσίασε όλα τα νέα πακέτα και μπουκέτα καναλιών της εταιρείας, όπως διαμορφώνονται λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στο Premium TV με τις νέες προσθήκες το σύνολο των καναλιών θα είναι 88, εκ των οποίων τα 39 θα είναι HD (υψηλής ευκρίνειας).

Τα νέα κανάλια θα προσφέρονται από τις 22 Οκτωβρίου συμπεριλαμβάνοντας όλα τα κανάλια NovacinemaHD και NovasportsHD. Αυτά τα επιπρόσθετα εννέα κανάλια, θα είναι διαθέσιμα σε όλους τους συνδρομητές Premium TV της Cablenet με αυτόματη έκπτωση 50%  στην τιμή του μπουκέτου από την 1η Νοεμβρίου 2016 για 24 μήνες.

Κλείνοντας την παρουσίαση ο Περικλής Θεοδωρίδης ανακοίνωσε ότι έπεται συνέχεια στις εξελίξεις. Έρχονται καινούργια πράγματα μέρος των οποίων είναι και η είσοδός στο επόμενο διάστημα στην κινητή τηλεφωνία.

inbusiness



Κύριες Ειδήσεις





Translate »