Breaking News

Acropolis Dry Cleaners: Νέα οικολογική τσάντα μεταφοράς (vid)


Tα στεγνοκαθαριστήρια Acropolis συνεχίζουν να επενδύουν στην ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουν στους πελάτες τους. Πρόσφατα το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας λάνσαρε στα καταστήματα της αλυσίδα τη νέα τσάντα μεταφοράς η οποία μάλιστα είναι και οικολογική.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Υπεύθυνο Μάρκετινγκ της εταιρείας κ. Πέτρο Γούλα, μας ανέφερε ότι ” η πολιτική μας ως τμήμα Μάρκετινγκ είναι πέραν από τη διαφήμιση και την επικοινωνία της εταιρείας, να προσφέρουμε παράλληλα τη μέγιστη ικανοποίηση στον πελάτη μας. Η νέα τσάντα μεταφοράς πλέον λύνει τα χέρια των πελατών μας και είναι μια κίνηση που βρήκε θετική ανταπόκριση από το κοινό μας και τους ευχαριστούμε. Εμείς θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στο Μάρκετινγκ και στόχος μας είναι να κρατάμε το επίπεδο υπηρεσιών μας σε υψηλό επίπεδο”.

 

Η εταιρεία σε σχετική της ανακοίνωση στη σελίδα της στο facebook αναφέρει:

Με μεγάλη χαρά η εταιρεία μας σας παρουσιάζει την Ν Ε Α, Οικολογική τσάντα για την καλύτερη μεταφορά των ρούχων σας. Η νέα αυτή τσάντα είναι πιο άνετη, με μοντέρνο σχεδιασμό, μεγαλύτερους χώρους και κυρίως ανθεκτική για την δικιά σας ευκολία στην μετακίνηση !!!

Ζητήστε την από τα καταστήματα μας σε Λάρνακα, Λευκωσία & Λεμεσό. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 77 000 999 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.acropoliscleaners.com και τα υπόλοιπα αφήστε τα στους ειδικούς !!!



Κύριες Ειδήσεις





Translate »