Breaking News

Οικονομικό Διευθυντή ψάχνει το ΥΠΟΙΚ


Θα προΐσταται μιας από τις έξι διευθύνσεις του Υπουργείου

Οικονομικό Διευθυντή μισθολογικής κλίμακας Α15 αναζητεί το Υπουργείο Οικονομικών. Σχετική δημοσίευση έγινε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017. Στη μισθοδοσία προστίθενται οι οποιεσδήποτε γενικές αυξήσεις που έχουν εγκριθεί με νομοθεσία. Επιπλέον, καταβάλλεται τιμαριθμικό επίδομα, σύμφωνα με το ποσοστό που εγκρίνεται από την Κυβέρνηση από καιρό σε καιρό.

Η κενή μόνιμη θέση δημοσιεύτηκε μετά από σχετική απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και την γραπτή συγκατάθεση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού.

Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, ο Οικονομικός Διευθυντής θα προΐσταται μιας από τις έξι Διευθύνσεις του Υπουργείου Οικονομικών:
(i) Οικονομικών Μελετών
(ii) Φορολογικής Διαχείρισης και Φορολογικής Πολιτικής
(iii) Χρηματοδότησης και Επενδύσεων
(iv) Οικονομικής Διαχείρισης
(v) Προϋπολογισμών και Δημοσιονομικού Ελέγχου
(vi) Συντονισμού Συστημάτων Μηχανογράφησης και Πληροφορικής των Υπηρεσιών του Υπουργείου
Οικονομικών.

Παράλληλα, θα βοηθά το Γενικό Διευθυντή στην οργάνωση, διοίκηση και εύρυθμη λειτουργία του Υπουργείου Οικονομικών, τη διαμόρφωση και εφαρμογή της Κυβερνητικής πολιτικής καθώς και στη λήψη ή/και εφαρμογή των ενδεδειγμένων αποφάσεων που αφορούν στις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης που προΐσταται. Επίσης, θα προγραμματίζει, συντονίζει και εποπτεύει την εργασία του προσωπικού που υπηρετεί στη Διεύθυνση που προΐσταται.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »