Breaking News

ΛΑΡΝΑΚΑ: Θέση εργασίας για το Cyprus Interaction Lab για το ρόλο του Makerspace Consultant


Το Cyprus Interaction Lab αναζητά ένα ενθουσιώδες δημιουργικό άτομο για το ρόλο του Makerspace Consultant, για να ενταχθεί στην ομάδα του στο Youth Makerspace Larnaka (https://makerspace.onek.org.cy/). 

H θέση είναι μερικής απασχόλησης (32 ώρες την εβδομάδα). Κατά την απασχόληση του ο εμπειρογνώμονας θα βρίσκεται στο Youth Makerspace Λάρνακας ή στο Mobile Makerspace ή σε εκδηλώσεις εκπροσπώντας το Youth Makerspace.

 

 

Προαπαιτούμενα Προσόντα

• Πανεπιστημιακό ή Μεταπτυχιακό τίτλο σε ένα από τους ακόλουθους κλάδους: Πληροφορική, Μηχανική, Εκπαιδευτική Τεχνολογία, Προγραμματισμός, Θετικές Επιστήμες, Computer Science, Information Technology, Μηχανική συστημάτων πληροφοριακής.
• Ειδική εμπειρία διάρκειας δώδεκα (12) μηνών τουλάχιστον σε ένα τουλάχιστον από τους ακόλουθους τομείς: εργασία πλήρους απασχόλησης στο Youth Makerspace ή παρομοίου τύπου προγράμματα με το Youth Makerspace ή σχεδιασμός και υλοποίηση εκπαιδευτικών εργαστηρίων θεματολογίας STEAM / STEM, συμμετοχή σε ερευνητικές ομάδες που ασχολούνταν με θέματα τεχνολογίας ή/και το engineering ή/και την πληροφορική, συμμετοχή σε projects Πανεπιστημιακών ή άλλων ιδρυμάτων ή φορέων σε σχέση με την τεχνολογία ή/και το engineering ή/και την πληροφορική ή/και την αρχιτεκτονική, διδασκαλία θεματικών που σχετίζονται με την τεχνολογία ή/και το engineering ή/και την πληροφορική ή/και την αρχιτεκτονική

Επιπρόσθετα προσόντα

• Θεωρούμε πλεονεκτική εμπειρία στην εκτύπωση 3D, την κοπή λέιζερ, μοντελοποίησης 3D, την εμπειρία διδασκαλίας στην τεχνολογία, την ικανότητα προσδιορισμού αιτίας προβλημάτων λογισμικού ή υλικού και την απάντηση σε ερωτήσεις που σχετίζονται με τέτοιες τεχνολογίες.
• Η εμπειρία σε τεχνολογίες Arduino, Raspberry Pi, Drones και Φωτογραφία θα θεωρηθεί πλεονεκτική.
Interested candidates should submit detailed CV in English or Greek, via email to andreas.papalla@cut.ac.cy



Κύριες Ειδήσεις





Translate »