7 εταιρείες του Διαδικτύου με απίστευτα προνόμια για τους υπαλλήλους τους


Αυτές οι εταιρείες μέσω των νέων τεχνολογιών και του Διαδικτύου, έχουν γίνει κολοσσοί και οι υπάλληλοί τους απολαμβάνουν μερικά απίστευτα και αξιοζήλευτα προνόμια.

Δείτε τί περιλαμβάνει η κατάκτηση μίας θέσης εργασίας σε αυτές τις πασίγνωστες εταιρείες.
1. Google
H Google προσφέρει σε όλους τους εργαζόμενους στα γραφεία της δωρεάν πρωϊνό, γεύμα, δείπνο, καφέδες αναψυκτικά, και σνακς από αυτές τις υπέροχες καντίνες.


2. Pinterest
Κάθε φορά που γίνεται το λανσάρισμα ενός νέου Apple Store οι υπάλληλοι της εταιρείας κερδίζουν ένα δωρεάν ταξίδι σε αυτό. Επίσης έχουν απεριόριστες διακοπές, δηλαδή μπορούν να φύγουν όσες μέρες θέλουν.

3. Netflix
Σε αυτή την εταιρεία δεν υπάρχει ορισμένο ωράριο εργασίας και φυσικά οι υπάλληλοι έχουν απεριόριστες μέρες άδειας, αρκεί να βγαίνει η δουλειά.
4. Dropbox 
Όχι μόνο η εταιρεία προσφέρει δωρεάν γεύματα όλη την ημέρα, αλλά στα γραφεία υπάρχει μουσικό στούντιο, πλήρως εξοπλισμένο, για να το χρησιμοποιούν οι υπάλληλοι, μπαρμπέρηδες για να κουρεύουν και να  ξυρίζουν δωρεάν τους υπαλλήλους και game room για το προσωπικό με ηλεκτρονικά παιχνίδια και τραπέζια πινγκ πονγκ.

5. Airbnb 
Προσφέρει σε όλους τους υπαλλήλους 2000 δολάρια κάθε χρόνο (εκτός από τον κανονικό τους μισθό και τα επιδόματα) για να ταξιδέψουη όπου θέλουν στον κόσμο. Επίσης στα γραφεία μπορούν οι υπάλληλοι να έχουν μαζί τους, καθημερινά τους σκύλους τους.
6. Facebook
Είναι γνωστό πως το Facebook προσφέρει πολλά προνόμια στους υπαλλήλους του. Αυτά περιλαμβάνουν δωρεάν γεύματα και πρόσβαση σε μέσα μεταφοράς, γυμναστήριο, στεγνοκαθαριστήριο, πάγκους με δωρεάν γλυκά και ένα αύτοματο μηχάνημα που μοιράζει δωρεάν αξεσουάρ ηλεκτρονικών υπολογιστών!


7. Twitter
Και οι υπάλληλοι του twitter έχουν απεριόριστη άδεια για τις διακοπές τους, δωρεάν γεύματα, γυμναστήριο στα γραφεία αλλά και πρόσβαση σε απεριόριστη κατανάλωση αλκοόλ στο γραφείο.

– See more at: http://mag.sigmalive.com/article/10740/7-etaireies-toy-diadiktyoy-me-apisteyta-pronomia-gia-toys-ypalliloys-toys#sthash.SD7Nak93.dpuf



Κύριες Ειδήσεις





Translate »