Breaking News

Το 1ο Συνέδριο SHE_Woman πλησιάζει και σας παρουσιάζουμε τις 17 ομιλήτριες


Το 1ο Συνέδριο #SHE_Woman, διοργανώνεται με στόχο να εμπνεύσει όλες τις γυναίκες να αγκαλιάσουν τη μοναδικότητα τους και να πιστέψουν ότι είναι απόλυτα ικανές, προικισμένες από τη φύση τους, να επιτύχουν όλους τους στόχους και τα όνειρα τους!

Αν είσαι Γ Υ Ν Α Ι Κ Α ανοικτόμυαλη, πρωτοποριακή, γνωρίζεις την αξία σου και είσαι ανταγωνιστική παραμόνο με τον εαυτό σου, τότε… η πρόσκληση σε αφορά!

17 + Ομιλήτριες θα μοιραστούν χρήσιμες γνώσεις και εμπειρίες από τους τομείς όπου διαπρέπουν και τις οποίες παρουσιάζουμε πιο κάτω:

 #SHE_Inspires Main Speaker Paola Savva
*********************************************************************
▫️Founder of Marina Apartments 211
▫️Project Manager of Events and Seminars
▫️Πανελληνιονικής πετοσφάιρισης και πρώην αρχηγος Εθνικής Κύπρου.
▫️Co-Founder of SHE_woman

Με μια τεράστια εμπειρία 35 χρόνων, στις διοργανώσεις εκδηλώσεων φιλανθρωπικου χαρακτήρα (Ραδιομαραθώνιο, Λέσχη Λάιονς, ΟΓΕΕ, Κυπριακό Οργανισμό Πετοσφαίρας, Ιδρυμα Ενηλίκων ατόμων με ειδικές ανάγκες, Ιασόνειο, Χρώματα ζωής), με πανελλήνια διάκριση στον αθλητισμό, αλλά και με 30 χρόνια εμπειρίας στον Τραπεζικό τομέα, η Πάολα είναι σε θέση να στηρίξει με όλη της την θετική ενέργεια και επαγγελματισμό, οτιδήποτε της ανατεθεί!

Ένα ανήσυχο πνεύμα, μία αγωνίστρια, επαγγελματίας, φιλάνθρωπος, σύζυγος και πάνω από όλα μητέρα, είναι έτοιμη να προσφέρει καθημερινά την γνώση και το πάθος της στην δική μας κοινωνία.

“Γυναίκα η δύναμη σου πέλαγος και η θέληση σου Βράχος”!
-Διονύσιος Σολωμός-

 

 #SHE_Excellence Main Speaker Tina Poullidi Neophytou
*********************************************************************
▫️Visionary Educator
▫️Edupreneur
▫️Director of Excellence Institute
▫️Co-Founder of SHE_woman

“Η γνώση είναι δύναμη. Η αλάνθαστη εφαρμογή της είναι υπερδύναμη!”

 

 #SHE_Acts Guest Speaker Annita Demetriou

Η Αννίτα Δημητρίου σπούδασε Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κύπρου όπου και αποφοίτησε το 2007. Ακολούθως φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Kent όπου και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στις Διεθνείς Σχέσεις και Ευρωπαϊκές Σπουδές (MA in International Relations and European Studies). Μετά την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών σπουδών της υπηρέτησε τον τομέα της εκπαίδευσης ως Λέκτορας ειδικά στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Πολιτικών αλλά και ως Ακαδημαϊκή Διευθύντρια και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου UCLAN CYPRUS. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στο Κυπριακό Πρόβλημα, το Διεθνές Δίκαιο, το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, την Τουρκική Πολιτική Κουλτούρα ως επίσης την τρομοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα θέματα ισότητας και φυσικά τα θέματα εκπαίδευσης. Έχει παρουσιάσει σειρά άρθρων, ομιλιών και παρουσιάσεων σε τοπικά και διεθνή συνέδρια σε θέματα που αφορούν τους τομείς ενδιαφέροντος της και εργάστηκε και ως ειδική συνεργάτιδα σε τηλεοπτικό σταθμό παρουσιάζοντας το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων.Η δράση της με τα κοινά ξεκίνησε από πολύ νωρίς και μέχρι σήμερα ασχολείται ιδιαίτερα με τα κοινά και ειδικά ως εθελόντρια σε διάφορα οργανωμένα σύνολα. Είναι η πρώτη γυναίκα που έχει εκλεγεί ως Κοινοτική Σύμβουλος στην κοινότητα της στους Τρούλλους και η πρώτη γυναίκα Οικονομική Διαχειρίστρια της Επαρχιακής Γραμματείας του ΔΗ.ΣΥ Λάρνακας. Έχει παράλληλα τιμηθεί για την συμμετοχή της σε διάφορες εκδηλώσεις, σεμινάρια, εθελοντική εργασία, παρουσίαση διαλέξεων και σεμιναρίων ενώ αρθρογραφεί συχνά στις κυπριακές εφημερίδες και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Από τον Ιούνιο του 2016 έχει εκλεγεί Βουλευτής εκλογικής περιφέρειας Λάρνακας του ΔΗ.ΣΥ. Είναι Γραμματέας της Βουλής και είναι Μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ίσων Ευκαιριών μεταξύ Ανδρών και Γυναικών, της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού, της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παρακολουθήσεως Σχεδίων Αναπτύξεως και Ελέγχου Δημόσιων Δαπανών και της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Περιβάλλοντος.​
Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Βουλή των Αντιπροσώπων, 1402 Λευκωσία
Τηλέφωνο: (+357) 22 407210
Τηλεομοιότυπο: (+357) 22 407388
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: ademetriou@parliament.cy, info@annitademetriou.com
Διαδικτυακός τόπος: www.annitademetriou.com
Λογαριασμός στο Twitter: @AnnitaDemetriou

Ευανθία Σάββα (Βουλευτής ΑΚΕΛ Λάρνακας)
 #SHE_Politics Guest Speaker Evanthia Savva
************************************************************Το όνειρο, η θέληση, το ρίσκο και τελικά η επίτευξη δύσκολων στόχων από μια γυναίκα η οποία ξεκίνησε από κομμώτρια, έγινε δικηγόρος στα 37 και τελικά εξελέγη βουλευτής!
Η υποψηφιότητα για τη θέση της βουλευτού, θα μπορούσες να πεις ότι είναι η φυσική συνέχεια της διαδρομής μου στον Δήμο Αραδίππου. Θα σας πω όμως κάτι: όπως σε όλες τις φάσεις της ζωής μου δεν είχα προετοιμάσει τίποτα εκ των προτέρων, έτσι προέκυψε να προταθώ για υποψήφια.
Αρχικά, ένιωθα μια αμηχανία εντός της Βουλής ή καλύτερα ένιωθα ένα δέος. Την ημέρα της ορκωμοσίας, όταν έκατσα στα έδρανα της Βουλής, ένιωσα μια μεγάλη ευγνωμοσύνη. Δεν είχα ονειρευτεί ποτέ ότι μετά την τοπική αυτοδιοίκηση θα γινόμουν βουλευτής. Προέκυψε.
 #SHE_Acts Guest Speaker Monika Meleki
*****************************************************
Η Μόνικα Μελέκη γεννήθηκε το 1965 στο Πέρνικ Bουλγαρίας.
Σπούδασε Yποκριτική στο Aνώτατο Iνστιτούτο Θεατρικής Tέχνης της Bουλγαρίας και από το 1990 μέχρι σήμερα προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Kυπριακό Θέατρο ως ηθοποιός και σκηνοθέτης.
Συνεργάστηκε με το Σατιρικό Θέατρο, την EΘAΛ, το Θέατρο “ENA”, τον Θ.O.K. και από το 1998 μέχρι σήμερα είναι στέλεχος του θεάτρου “ΣKAΛA”.
Eρμήνευσε ρόλους απ’ όλο το φάσμα του νεοελληνικού, Παγκόσμιου
δραματολογίου, Aρχαίας Kωμωδίας και Παιδικής Σκηνής.Τηλεοπτικά συνεργάστηκε με το ΡΙΚ,το SIGMA,τον ΑΝΤ1 και το MEGA .
Διδάσκει σε παιδιά και νέους στα Θεατρικά Eργαστήρια του Θεάτρου “ΣKAΛA”.
Είναι Δημοτική Σύμβουλος Λάρνακας από τον Ιανουάριο 2012
 #SHE_Heals Guest Speaker Miranda Tringis
********************************************************
Η Μιράντα Τριγγή, Dip. HM (Inst. NH) είναι Ολλανδικής καταγωγής, ζει και εργάζεται στην Κύπρο εδώ και 28 χρόνια. Σπούδασε βοτανολογία και φυτοθεραπεία στο Ινστιτούτο Φυσικής Θεραπείας στην Αγγλία και ειδικεύεται στη Μεσογειακή βοτανοθεραπεία. Παρακολούθησε επίσης μαθήματα βιολογικής καλλιέργειας μέσω Ευρωπαϊκού προγράμματος και μαθήματα κατασκευής θεραπευτικών σκευασμάτων από βότανα.
Είναι ιδιοκτήτρια του πολυβραβευμένου Βοτανικού Πάρκου CyHerbia στο Αυγόρου. Το πάρκο είναι επισκέψιμος χώρος για το κοινό και αποτελείται από 9 θεματικούς κήπους, αποστακτήριο αιθέριων ελαίων, μονοπάτι διαλογισμού από λεβάντες, tea room και εκθεσιακό χώρο βοτανικών προϊόντων. Στον χώρο υπάρχει και δάσος το οποίο σχηματίζει τον χάρτη της Κύπρου. Ο επισκέπτης περπατώντας τον ‘Γύρο της Κύπρου’ έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά όλα τα ενδημικά δέντρα και θάμνους του νησιού μας. Στο πάρκο βρίσκεται επίσης ο πρώτος και μοναδικός Λαβύρινθος της Κύπρου, όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να διασκεδάσουν στην φύση καθώς προσπαθούν να βρουν την έξοδο. Από τα βιολογικά βότανα των καλλιεργειών της η Μιράντα παρασκευάζει τσάγια, βάμματα, κρέμες και καλλυντικά.
Eμφανίζεται τακτικά σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές όπου ενημερώνει το κοινό για τις θεραπευτικές ιδιότητες και τις χρήσεις των Κυπριακών βοτάνων.
Είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Βοτάνων Κύπρου (Herb Society Cyprus) και τακτική ομιλήτρια σε σεμινάρια εντός και εκτός Κύπρου. Συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Κύπρου στον τομέα της έρευνας των Κυπριακών βοτάνων στην πρόληψη και θεραπεία ασθενειών. Διδάσκει σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια για τα βότανα και τα αιθέρια έλαια, και διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις στον χώρο του βοτανικού πάρκου.

#SHE_Motivates Guest Speaker Penelope Magoulianiti
********************************************************************
Η Πηνελόπη είναι η συγγραφέας του βιβλίου «Γυναίκες, Μητρότητα & Ανεξαρτησία» το οποίο έχει μεταφραστεί σε τρεις γλώσσες. Είναι ομιλήτρια, ιδιοκτήτρια δύο επιχειρήσεων, μητέρα και σύζυγος.

Η αποστολή της είναι να εμψυχώνει και να βοηθά τις γυναίκες να αναδυκνύουν τη μοναδικότητα τους, να πιστεύουν ότι μπορούν και είναι ικανές να πετύχουν τους στόχους και τα όνειρα τους.

Μέσα από τα εργαστήρια, τα σεμινάρια και τις ομιλίες που διοργανώνει σε ετήσια βάση, μοιράζεται τις ιδέες και τις τεχνικές που έχει μάθει στα τόσα χρόνια εκπαίδευσης στο εξωτερικό με τους καλύτερους μέντορς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Με πείρα στον τραπεζικό τομέα για 20 χρόνια είναι σε θέση να καταλαμβαίνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στην προσπάθεια μιας να έχουν μια επιτυχημένη καριέρα και παράλληλα να προσφέρουν όσα θέλουν να προσφέρουν στην οικογένεια τους.

Λάτρης της γνώσης και της μάθησης, η Πηνελόπη έχει εκπαιδευτεί από τους καλύτερους στον κόσμο στον τομέα του personal development. Είναι απόφοιτη του Anthony Robbins Mastery University, σπουδάζει ως certified coach του Robbins-Madanes Coaching Foundation.

 

 #SHE_Entrepreneur Guest Speaker Pavlina Papalouka
********************************************************************
▫️Ιδιοκτήτρια AwakenSpace Education.
▫️Ομιλήτρια και σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης, επιχειρήσεων και branding.

Η Παυλίνα Παπαλουκά είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας AwakenSpace Education, διοργανώτρια σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων με διεθνούς φήμης ομιλητές στους τομείς της προσωπικής ανάπτυξης και της επιχειρηματικότητας, σύμβουλος προσωπικού branding και
προσωπικής ανάπτυξης και ομιλήτρια.

Ειδικεύεται στο να βοηθά τα άτομα να ανακαλύψουν το σκοπό της ζωής τους, να ξεπεράσουν τα όρια τους, να έχουν ξεκάθαρους στόχους και όραμα, να κτίσουν επικερδείς επιχειρήσεις και ισχυρά brands και να δημιουργήσουν τον ιδανικό τρόπο ζωής, τον πλούτο και την επιτυχία που
επιθυμούν, μέσω σεμιναρίων και online εκπαιδευτικών προγραμμάτων, συμβουλευτικής και προσωπικής καθοδήγησης.

Έχει μοιραστεί την σκηνή και συνεργάστηκε σε ζωντανές εκδηλώσεις με μερικούς από τους πιο καταξιωμένους διεθνώς αναγνωρισμένους ομιλητές ειδικούς σε θέματα Προσωπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, συμπεριλαμβανομένων του Dr John Demartini, Bob Proctor, John Lee της Wealth Dragons και άλλους.

Πριν να αρχίσει την δικής της εταιρία σεμιναρίων και εκπαίδευσης AwakenSpace Education, εργάστηκε για αρκετά χρόνια στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας σε θέσεις Δημοσίων Σχέσεων, διατηρούσε δικό της Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και δίδασκε Δημόσιες Σχέσεις και ΜΜΕ σε μαθητές Πανεπιστημίου.

Περισσότερα για την Παυλίνα Παπαλουκά:
Ιστοσελίδα: http://www.pavlinapapalouka.com
Facebook: www.facebook.com/pavlinapapaloukapage
Youtube: www.youtube.com/pavlinavideoblog
LinkedIn: www.linkedin.com/in/pavlinapapalouka
Instagram: www.instagram.com/pavlinapapalouka

 

 #SHE_Educates Guest Speaker Stavriana Antoniou
*****************************************************************
Η Σταυριάνα Αντωνίου είναι επιτυχημένη αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων με τεράστιο πάθος να κάνει οποιουδήποτε τύπου εσωτερικούς χώρους, όμορφους και εργονομικούς, εκπληρώνοντας τις ανάγκες των ανθρώπων που τους χρησιμοποιούν!

Το πάθος της για «εσωτερικούς χώρους» ξεπερνά τα κτίρια! Σαν Thinking Into Results Consultant με τον Bob Proctor, γνωστό από «Το Μυστικό», βοηθά τους ανθρώπους να αναπτύξουν στο μέγιστο το «εσωτερικό» τους, έτσι ώστε να γίνουν η καλύτερη εκδοχή τους, στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

 

 #SHE_Business Guest Speaker Apollonia Palmiri
*****************************************************************
▫️Founder of SkyHi Marketing & Advertising Agency
▫️Marketing & Communications Specialist

Η Απολλώνια έχει επαγγελματικό υπόβαθρο στο μάρκετινγκ, την επικοινωνία και στις πωλήσεις, σε διάφορους τομείς του λιανικού εμπορίου και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Μετά από περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας ως marketer σε κυπριακές εταιρείες, ξεκίνησε μια προσπάθεια να ανακαλύψει την αποστολή της. Με βήμα προς την επιχειρηματικότητα, ξεκίνησε τη δική της διαφημιστική εταιρεία, προσφέροντας συμβουλευτική μάρκετινγκ σε εταιρείες.

Έχοντας ως κίνητρο την πρόκληση, και ξεπερνώντας τους αγώνες της ως επιχειρηματίας, είναι σήμερα σε θέση να βάλει το πάθος της σε δράση. Στόχος της είναι πάντα να δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης, με σεβασμό και επαγγελματισμό προς τους συνεργάτες της. Σκοπός της είναι να δημιουργεί τη διαφοροποίηση και την επιτυχία.

Έχει εκπαιδευτικό υπόβαθρο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και το Μάρκετινγκ, έχοντας παράλληλα εξειδικευτεί στο Online Marketing & Branding και στην επαγγελματική διαχείριση των Social Media.

Email: apollonia@skyhi-marketing.biz
Website: www.skyhi-marketing.biz

 

 #SHE_Academic Guest Speaker Dr. Maria Ioannou
*****************************************************************
Η Μαρία Ιωάννου σπούδασε νομικά και αγγλική φιλολογία. Έχει μάστερ στις διεθνείς σπουδές και είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου στην αγγλική φιλολογία και σπουδές φύλου. Υπήρξε επισκέπτρια λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και τώρα διδάσκει στο ΤΕΠΑΚ ως ειδικός επιστήμων. Έχει αριθμό δημοσιεύσεων στον τομέα της και έχει δημιουργήσει και χειρίζεται το μπλογκ The Lipstick Papers στο Facebook.

 

 #SHE_Motivates Guest Speaker Chrysso Agapiou
*****************************************************************
Η Χρύσω Αγαπίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό. Είναι το 4ο παιδί της οικογένειας της.

Το 2014 μαζί με την Μαίρη Κανάρη έγραψαν το πρώτο τους βιβλίο με τίτλο: «Survive and Thrive at 45! How to change your life in 7 easy steps! » Το βιβλίο είναι βασισμένο στις δικές τους εμπειρίες και βήματα που έκαναν για να βελτιώσουν τόσο τη ζωή τους όσο και τη ζωή των ανθρώπων γύρω τους.

Έχει παρακολουθήσει πάρα πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα με κύριο θέμα την προσωπική ανάπτυξη. Έχει αποκτήσει 2 πιστοποιήσεις ως Life and Business Coach. Το πάθος της και η αγάπη της να βοηθά τους συνανθρώπους της, την έχει ωθήσει να ασχοληθεί και να δημιουργήσει μαζί με τη Μαίρη Κανάρη τη σειρά εργαστήριων Προσωπικής Ανάπτυξης και Αυτοβελτίωσης με τίτλο: «Δημιουργήστε Τώρα την ζωή των ονείρων σας!».
Είναι φανατική και παθιάζεται με την βελτίωση και την εξέλιξη του ανθρώπου και θεωρεί ότι τα παιδιά είναι η μοναδική ελπίδα για ένα ειρηνικό αύριο, αρκεί να γαλουχηθούν σωστά. Αυτό γίνεται με το παράδειγμα που εμείς οι μεγαλύτεροι δίνουμε!

Εν κατακλείδι η Χρύσω Αγαπίου είναι: Γυναίκα, Μητέρα, Λογιστής, Εθελόντρια, Συγγραφέας, Ομιλήτρια, Μέντορας και Coach.

 

 #SHE_Enlightnens Guest Speaker Mary Kanari
***********************************************************
H Μαίρη Κανάρη γεννήθηκε στη Λευκωσία, στις 16 Μαϊου 1960. Είναι παντρεμένη και μητέρα 3 παιδιών. Μιας κόρης που πρόσφατα έφερε στον κόσμο το δικό της κορίτσι, και δύο γιούς. Πιστεύει ότι τα παιδιά είναι «το μεγαλύτερο δώρο του Θεού», κι ότι μπορούν να μας διδάξουν τις σημαντικές αλήθειες της ζωής αν τα αφήσουμε, αντί να προσπαθούμε να τα βάλουμε στα δικά μας καλούπια.

Εργάστηκε στον Τραπεζικό τομέα για 33 χρόνια. Από μικρή
λάτρευε την μάθηση και το γεγονός ότι εργαζόταν σε ένα μεγάλο οργανισμό της έδινε την ευκαιρία να επιδιώκει συχνά την αλλαγή σε διαφορετικούς ρόλους εργασίας, γεγονός που σήμαινε νέες γνώσεις, νέοι άνθρωποι, νέες εμπειρίες. Πίστευε πάντοτε ότι «μπορεί να επιτύχει ότι βάλει στο μυαλό της» και ποτέ δεν φοβήθηκε να προσφερθεί να συμμετέχει σε άγνωστα θέματα. Το 2007 μετατέθηκε στην Διεύθυνση Οργάνωσης όπου οι γνώσεις που είχε αποκτήσει της έδωσαν την ευκαιρία να ταξιδεύει σε άλλες χώρες ως Σύμβουλος και Project Manager.

Η κρίση του 2012-2013 την βρίσκει στο μοναδικό πόστο που δεν αντέχει η ψυχή της. Στη Διεύθυνση Είσπραξης Χρεών με καθήκοντα που έρχονται σε σύγκρουση με τις αρχές της. Αποφασίζει να φύγει και να δώσει στον εαυτό της την ευκαιρία να ασχοληθεί με κάτι που αγαπούσε πάντοτε, την προσωπική της αυτοβελτίωση. Ένας δρόμος που την οδήγησε σε εκπαιδεύσεις, σεμινάρια, προγράμματα, απόκτηση δύο πιστοποιητικών Life Coaching, την συγγραφή μαζί με τη νέα της φίλη Χρύσω Αγαπίου του βιβλίου «Survive and Thrive at 45 – How to change your life in 7 easy steps” θέλοντας να καταγράψει τα συστατικά της αλλαγής, το δρόμο για την ευτυχία, τα βήματα που την οδήγησαν να ανακαλύψει τον εαυτό της. Το βιβλίο στη συνέχεια μετατρέπεται σε μια σειρά εργαστηρίων Προσωπικής Ανάπτυξης και Αυτοβελτίωσης με τίτλο: «Δημιουργήστε Τώρα την ζωή των ονείρων σας!», γιατί και οι δύο πιστεύουν ότι η αυτοβελτίωση είναι ένα δρόμος και χρειάζεται χρόνος και πειθαρχία για να αλλάξεις αυτό που πίστευες ότι ήσουν, σ’ αυτό που γεννήθηκες να είσαι!

Ταυτόχρονα μέσω του Coaching βοηθά ανθρώπους που είναι διατεθειμένοι να κάνουν την αλλαγή, να βγουν από την ζώνη άνεσης τους, και να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους. Να ανακαλύψουν τι ακριβώς θέλουν, να βάλουν τους δικούς τους στόχους και να χαράξουν τον δικό τους δρόμο προς την ιδανική τους ζωή!

Πιστεύει ότι «κάθε άνθρωπος είναι τέλειος και κρύβει μέσα του τις απαντήσεις που χρειάζεται για να προχωρήσει». Εκείνο που μπορεί κάποιος άλλος να κάνει για σένα είναι να σε βοηθήσει να ακούσεις την αλήθεια που κρύβεις μέσα σου και να εμπιστευτείς τον εαυτό σου!

 

 #SHE_Beauty Guest Speaker Froso Antoniou
***********************************************************
H Φρόσω μας μιλά για τον εαυτό της και την πορεία της μέχρι σήμερα.

“Κατάγομαι από τη Λευκωσία, όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. Είμαι η Ιδιοκτήτρια/Διευθύνων Σύμβουλος/Skin care expert του Hush Boutique Spa και η Ιδρύτρια της ακαδημίας Inspirational Beauty Experts Academy.

Πρόσφατα ανακάλυψα πως μπορεί να αλλάξει η ζωή σου όταν αντιληφθείς το σκοπό της ζωής σου. Πάντα ήμουνα το άτομο που έπρεπε να επιτεύξω όποιο στόχο και να έβαζα στη ζωή μου.

Σκοπός της ζωή μου είναι να ενδυναμώνω και να εμπνέω χιλιάδες γυναίκες, έτσι ώστε να βρουν τις πραγματικές τους αξίες και πρότυπα μέσα από τη ξεχωριστή και μοναδική τους ομορφιά.

Αγαπώ τις ποιοτικές στιγμές που περνώ με την οικογένειά μου στο πάρκο ή στην παραλία, παίζοντας με το σκυλάκι μας, διαβάζοντας βιβλία και να συναντιέμαι και να περνώ χρόνο με ανθρώπους που με εμπνέουν.

Αγαπώ αυτό που κάνω ως η ηγέτης της ομάδας μου στο Hush και αυτό αντανακλά πίσω σε μένα από την ομάδα μου και την πελατεία μου με πολλή εκτίμηση και ευγνωμοσύνη.

Ο στόχος μου ως ιδιοκτήτρια του Hush και ως beauty skin care expert είναι να συνεχίσω να δίνω την ίδια και καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων, δίνοντας λύσεις στα προβλήματά των πελατών μου και να κρατήσω αυτή την μοναδική εμπειρία για κάθε ένα ξεχωριστά από αυτούς.

Η επένδυση στην προσωπική ανάπτυξη είναι αυτό που έντονα συνιστώ σε κάθε κοπέλα που σκέφτεται μεγάλά και θέλει να κυνηγήσει το όνειρό της, και αυτό επειδή δεν μπορείς να αποτύχεις εφόσον δεν τα παρατάς ποτέ.

Πριν από ένα χρόνο ακριβώς, είχα την μεγαλύτερη και παγκοσμίως γνωστή εμπειρία παρακολούθησης σεμιναρίου του Άντονι Ρόμπινς με τίτλο Unlimited Power Within στο Λονδίνο και λίγους μήνες μετά επιλέγηκα από τον συγγραφέα του βιβλίου Wealth Dragons και εκατομμυριούχο Τζον Λι για να είναι ο μέντοράς μου.

Νιώθω περήφανη για όλα όσα έχω καταφέρει μέχρι σήμερα, ευλογημένη μητέρα, και για τη δυναμική γυναικά που έχω γίνει. Δεν έπαψα να έχω τες ευαισθησίες μου σαν γυναίκα και γι’ αυτό σκοπός μου να βοηθήσω κάθε γυναίκα που ψάχνει λύσεις για να βελτιώσει την εξωτερική της εμφάνιση και συνεπώς αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση της ξεδιπλώνοντας έτσι το δυναμισμό και την ομορφιά που κρύβει μέσα της.

Αγάπη σε Όλους”.

 

 #SHE_Advocates Guest Speaker Theodora Constantinou
***********************************************************************
H Θεοδώρα μας μιλά για τον εαυτό της και την πορεία της μέχρι σήμερα.

“Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρνακα. Ανακάλυψα το ενδιαφέρον μου στις διαπροσωπικές σχέσεις στο λύκειο, έτσι διάλεξα να ακολουθήσω την ψυχολογία τελειώνοντας το σχολείο. Έχοντας αποφοιτήσει από την Αμερικάνικη Ακαδημία Λάρνακας, άρχισα τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου απέκτησα το BSc Honours στη Ψυχολογία.

Τελειώνοντας το πτυχίο μου, αποφάσισα να επιστρέψω και να συνεχίσω τις σπουδές μου στην Κύπρο. Ένιωσα ότι μαζί με την εκπαίδευση και σπουδή μου θα μπορούσα ταυτόχρονα να μάθω από πρώτο χέρι πώς εφαρμόζεται η Ψυχολογία στον Κυπριακό πληθυσμό. Συνέχισα τις σπουδές μου στην Εφαρμοσμένη Σχολική / Εκπαιδευτική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, όπου απέκτησα και το μεταπτυχιακό μου.
Ακολουθώντας την αποφοίτηση μου ως πλέον Εγγεγραμμένη Σχολική / Εκπαιδευτική Ψυχολόγος, δουλεύω από το 2016 ως η Σχολική Ψυχολόγος ιδιωτικού σχολείου στη Λάρνακα. Ταυτόχρονα δουλεύω και στον ιδιωτικό τομέα, σε δικό μου γραφείο στην Αραδίππου.

Νιώθω απίστευτα τυχερή που εξασκώ το επάγγελμα που αγαπώ καθημερινά. Η αγάπη, τα χαμόγελα, οι αγκαλιές και η προσωπική και συναισθηματική ανάπτυξη που λαμβάνω καθημερινά από παιδιά και εφήβους θεωρώ είναι ευλογία.
Ως Εγγεγραμμένη Σχολική / Εκπαιδευτική Ψυχολόγος (Αρ. Μητρ. 430) παρέχω υπηρεσίες παρέμβασης και συμβουλευτικής σε παιδιά, εφήβους και γονείς. Οι υπηρεσίες στοχεύονται σε συμπεριφορικές, συναισθηματικές, γνωστικές και μαθησιακές δυσκολίες.

Προωθώ τη συναισθηματική ευεξία, ενθαρρύνοντας ένα θετικό τρόπο σκέψης και υιοθετώντας νέες αντιλήψεις και αντιδράσεις σε δύσκολες περιστάσεις. Έχω ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη συναισθηματική νοημοσύνη και διαχείριση δύσκολων συναισθημάτων, όπως το άγχος και ο θυμός. Μέσω του παιχνιδιού και τον διάλογο, συνεργάζομαι με παιδιά και εφήβους, ενθαρρύνοντας την κατανόηση και διαχείριση του εύρους συναισθημάτων τους, βοηθώντας τους να καλλιεργήσουν δεξιότητες θάρρους, επιμονής και αυτοπεποίθησης. Αυτές οι δεξιότητες είναι ουσιώδης τόσο στην εξασφάλιση επιτυχίας, όσο και εκτίμησης και ενδυνάμωσης του εαυτού ενάντια στις δυσκολίες της καθημερινότητας”.

 

 #SHE_Blooms Guest Speaker Revekka Pantelidou
***************************************************************
H μικρή Ρεβέκκα μας μιλά για τον εαυτό της και τους στόχους της.

“Ονομάζομαι Ρεβέκκα Παντελίδου είμαι 13 χρόνων και πηγαίνω δευτέρα τάξη γυμνασίου στο the grammar school of Nicosia.

Καταγομαι από την Κοκκινοτριμιθια και οι γονείς μου είναι ο Παντελης και η Αναστασία Παντελιδη.
Ο πατέρας μου είναι ελεύθερος επαγγελματίας και η μητέρα μου καθηγήτρια. Εχω ακόμη τρία αδέλφια.

Αυτό που με ενέπνευσε να παρουσιάσω αυτό το θέμα είναι τα διαφορά γεγονότα που ακούμε και βλέπουμε να συμβαίνουν γύρω μας εναντια στη γυναίκα και την διαφορετικότητα.

Ο σκοπός μου είναι να ευαισθητοποιησω όλους τους αρμόδιους και να υπογραμμίσω ότι η διαφορετικοτητα πρέπει να γίνεται αποδεχτή από το σύνολο της κοινωνίας και να μην αντιμετωπίζεται ως έκφραση ρατσισμού και εκφοβισμού ενάντια στη γυναίκα.

Ένα από τα τραγούδια τα οποία μου αρέσει και αντικατοπτρίζει το θέμα μου είναι το τραγούδι με τον τίτλο ‘it’s a wonderful life’. Το ονειρο μου είναι να γίνω ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος της κοινωνίας και μέσα από τις ιδέες και τις απόψεις μου να συμβάλω και εγώ με τη σειρά μου σε μια καλύτερη και ισότιμη κοινωνία μεταξύ των ανθρώπων.

Επι ευκαιρίας θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους γονείς μου, το σχολείο μου και τις δασκάλες μου την κυρία Λυγια Λοιζου και την Κυρία Ροσανα Χριστού για την πολύτιμη βοήθεια και συμπαράσταση τους”.

 

 #SHE_Dance Guest Dancer Roza Maria Pantzi
***************************************************************
Η Ρόζα Μαρία Πάντζη γεννήθηκε στη Λάρνακα το 1991.
Το 2009 αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κατακτώντας πτυχίο στον χορό και το 2016 απέκτησε το μεταπτυχιακό της στη χορογραφία απο το πανεπιστήμιο του Bedfordshire στην Αγγλία.
Εργαζεται σαν δασκάλα και χορογράφος στην σχολή μπαλέτου Fouetté και παράλληλα χορεύει και δημιουργά έργα για διάφορα φεστιβαλ στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »