Breaking News

Στη λεωφόρο Φανερωμένης το νέο κατάστημα της Αncoria Bank


Προτού συμπληρώσει ένα χρόνο λειτουργίας η Αncoria Βank Ltd επεκτείνει την παρουσία της στην Κύπρο, ανοίγοντας το τρίτο της κατάστημα το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει το καλοκαίρι του 2016 στην πόλη μας. Το κατάστημα θα στεγάζεται επί της Λεωφόρου Φανερωμένης.

Το κατάστημα θα στελεχωθεί με τέσσερα άτομα καθώς στόχος της Ancoria Bank είναι η άμεση εξυπηρέτηση της αγοράς στην Λάρνακα, τόσο επιχειρηματιών όσο και ιδιωτών, ενώ μακροπρόθεσμος της στόχος αποτελεί η στήριξη της κυπριακής αγοράς και οικονομίας γενικότερα.

Οι εργασίες διαμόρφωσης του καταστήματος βρίσκονται σε εξέλιξη και ολοκληρώνονται εντός ημερών. Στο κατάστημα θα προσφέρονται όλες οι υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρονται και στα άλλα δύο καταστήματα της Ancoria Bank, στη Λευκωσία και στη Λεμεσό.

Να τονίσουμε ότι η Ancoria Bank παρά το γεγονός ότι δεν είχε φυσική παρουσία στην πόλη μας, εν τουτοις έχει προβεί κατα καιρούς σε διάφορες ενέργειες κοινωνικής ευθύνης με πιο πρόσφατη αυτήν της στήριξης επιστημονικού σεμιναρίου που διοργάνωσε το Ειδικό Σχολείο Αγίου Σπυρίδωνα.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »