Breaking News

Στην Primetel τα κανάλια Novacinema & Novasports


Η PrimeTel, εμπλουτίζει το τηλεοπτικό της περιεχόμενο με 4 κανάλια Novacinema για περισσότερες ταινίες και 5 αθλητικά κανάλια Novasports για ακόμη περισσότερη μπάλα και πλούσιο αθλητικό θέαμα.

Το νέο πακέτο τηλεόρασης της PrimeTel φέρει την ονομασία Premium Plus και περιλαμβάνει όλο το υφιστάμενο αθλητικό και ψυχαγωγικό θέαμα του καναλιού PrimeTel και όλα τα κανάλια Novacinema και Novasports.

Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «ενισχύεται έτσι σημαντικά το υφιστάμενο τηλεοπτικό περιεχόμενο της εταιρείας που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει αποκλειστικές μεταδόσεις από το  Ισπανικό Πρωτάθλημα La Liga, το Κύπελλο Ισπανίας Copa Del Rey, το Κύπελλο Αγγλίας FA CUP, το Βραζιλιάνικο Πρωτάθλημα Brasileiro και όλους τους εντός έδρας αγώνες των Ομόνοια Λευκωσίας και Απόλλωνα Λεμεσού». Ακόμα προστίθεται ότι με την προσθήκη των καναλιών Novasports οι συνδρομητές θα είναι σε θέση να απολαμβάνουν αγώνες της SuperLeague, BasketLeague και EuroLeague, όπως επίσης μεγάλα ποδοσφαιρικά αφιερώματα και ζωντανούς αγώνες από το Γαλλικό πρωτάθλημα Ligue 1 και το Πορτογαλικό πρωτάθλημα Primeira Liga. Επιπλέον, «το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει πληθώρα αθλητικών διοργανώσεων από όλο τον κόσμο και για όλα τα σπορ, με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο κάθε λεπτό», σημειώνεται στο ίδιο δελτίο Τύπου.

Ο Ανώτατος Διευθυντής Δραστηριοτήτων της PrimeTel, Στέφανος N. Στεφάνου δήλωσε σχετικά: «Η προσθήκη των καναλιών Novacinema & Novasports, εντάσσεται στην πολιτική της PrimeTel για διαρκή αναβάθμιση του τηλεοπτικού και αθλητικού περιεχομένου των καναλιών της, μένοντας πιστοί στην αρχική εξαγγελία μας για διαρκή προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών προς τους συνδρομητές μας».

inbusiness



Κύριες Ειδήσεις





Translate »