Breaking News

Πανέτοιμοι οι φοιτητές του Alexander College για το project με τα οπτικά Θεοχαρίδη


Τα δικά τους Limited Edition γυαλιά ηλίου θα σχεδιάσουν οι φοιτητές του Alexander College σε ένα project του Dolce.com.cy και των Οπτικών Θεοχαρίδης στη Λεμεσό τα οποία θα κατασκευαστούν από τον Άγγελο Χριστοφή από τα Anjo και το οποίο θα αναδείξει 3 νικητές, ανερχόμενα ταλέντα στον κόσμο της δημιουργίας!

Ένα ενδιαφέρον project το οποίο δίνει την ευκαιρία στους ανερχόμενους σχεδιαστές μόδας και σπουδαστές του Alexander College να ανοίξουν τους ορίζοντες τους και να δείξουν τις ικανότητες τους και στο σχεδιασμό γυαλιών ηλίου.

alexandersunantisi1

Τα Οπτικά Θεοχαρίδη στηρίζοντας τους νέους, δίνουν την ευκαιρία στους φοιτητές του κολλεγίου να ανοίξουν τους ορίζοντες τους σχεδιάζοντας τα δικά τους γυαλιά τα οποία θα φιλοξενηθούν στο χώρο τους ενώ ακριβώς για αυτό θα οργανωθεί και ένα ξεχωριστό event με στόχο τα έσοδα από τις πωλήσεις να δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

sinantisialexander3

sinantisialexander5

Την περασμένη Δευτέρα, συναντηθήκαμε με τους φοιτητές του Alexander College όπου μας υποδέχτηκαν με τον υπεύθυνο καθηγητή τους Παντελή Παντελή και το πάντα πρόθυμο προσωπικό του κολλεγίου.

sinantisialexander

sinantisialexander2

Ο Άγγελος Χριστοφή, δημιουργός των ξύλινων γυαλιών Anjo, έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές και όλες τις απαραίτητες γνώσεις και πληροφορίες στους φοιτητές για να σχεδιάσουν τα δικά τους limited edition γυαλιά ηλίου.

sinantisialexander7

Οι φοιτητές, περίπου 30 στο σύνολο κατενθουσιασμένοι έδωσαν ιδιαίτερη σημασία για το challenge/project το οποίο είναι μια ιδέα του Dolce.com.cy και των Οπτικών Θεοχαρίδη. Είχαν αρκετές απορίες για τον Άγγελο Χριστοφή, ο οποίος τους εξήγησε πώς θα τα σχεδιάσουν και έπειτα με ποιο τρόπο θα γίνει η κατασκευή των δικών τους σχεδίων τα οποία θα είναι limited edition ειδικά για αυτό το σκοπό.

sinantisialexander6

Ήταν μια μέρα γεμάτη ενέργεια και με αρκετά χαμόγελα νέων ανθρώπων οι οποίοι έχουν όλα τα φόντα για να διαπρέψουν στο χώρο της μόδας.

 

Οι φοιτητές ξεδίπλωσαν κάποιες από τις ιδέες που δημιούργησαν στο μυαλό τους μέσα από τη συνάντηση για το project που πρώτη φορά γίνεται στο νησί μας και το οποίο θα αναδείξει 3 νικητές, τρία νέα ταλέντα στον κόσμο της δημιουργίας! .

Σύντομα κι άλλες πληροφορίες γι΄αυτό το ενδιαφέρον project!



Κύριες Ειδήσεις





Translate »