Breaking News

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανέγερσης της νέας ξενοδοχειακής μονάδας ” Palace Boutique Hotel” στη Πλατεία Ερμού


Ξεκίνησαν οι εργασίες ανέγερσης της νέας πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας “Palace Hotel” στην πλατεία Ερμού το οποίο θα αποτελείται από έξι ορόφους. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία της ιστοσελίδας μας το έργο έχει ξεκινήσει, με το σκελετό του κτιρίου να κάνει την εμφάνιση του.

 

Οι τέσσερις όροφοι του κτιρίου θα περιλαμβάνουν 11 δωμάτια ο καθένας, ο τον 5ος όροφος θα έχει 10 δωμάτια και μια σουίτα, ενώ ο έκτος και τελευταίος όροφος θα έχει εστιατόριο steakhouse που θα εξυπηρετεί τους ενοίκους του ξενοδοχείου αλλά και το ευρύ κοινό. Μάλιστα, από τον τελευταίο όροφο οι επισκέπτες θα μπορούν να έχουν ως θέα την θάλασσα.

Πρόκειται για μια επένδυση αξίας €4 εκατομμυρίων ευρώ, με το ξενοδοχείο να βελτιώνει όχι μόνο την πλατεία που θα βρίσκεται αλλά και ολόκληρη την πόλη της Λάρνακας.

Η ανάπτυξη του «Palace Hotel»  πέρασε στο στάδιο των αδειών, καθώς είχε κατατεθεί αίτηση για πολεοδομική άδεια στο Δημαρχείο Λάρνακας και βρίσκεται τώρα στο αρχικό στάδιο της ανέγερσης του.

Mε την ολκλήρωση του το κέντρο της πόλης θα αποκτήσει ακόμη μια ξενοδοχειακή μονάδα τύπου Boutique. μοντέλο στο οποίο επενδύουν οι τοπικές αρχές για τον εμπλουτισμό του τουριστικού μας προϊόντος.

Τη μελέτη και την επίβλεψη όλου του έργου ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο CODE ARCHITECTURE SΤUDIO που ανήκει στον Μιχάλη Νεοφύτου με έδρα την Αραδίππου.

Επιμέλεια
Νίκη Μιχαήλ
(Δημοσιογράφος)



Κύριες Ειδήσεις





Translate »