Breaking News

ΜΤΝ Business:Στόχος να καταστεί ηγετικός πάροχος ICT


Νέες υπηρεσίες και προϊόντα μέσω της συνεργασίας με Huawei

Οι νέες λύσεις που προσφέρονται μέσα από τη συνεργασία της MTN Business με την Huawei Enterprise Solutions θα παρουσιαστούν στη διοργάνωση με θέμα «The Future of Enterprise ICT Solutions», που πραγματοποιείται στις 20 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.  Για αυτές όσα θα αναδειχθούν στην εκδήλωση και τις προοπτικές που διανοίγονται με τη νέα συνεργασία της MTN Business μας μίλησε ο διευθυντής της MTN Business, Ανδρέας Νεοκλέους.

Η MTN Business και η Huawei Technologies ενώνουν δυνάμεις. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά πώς διαμορφώνεται η στρατηγική της MTN Business σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών για επιχειρήσεις;
Η συνεργασία σηματοδοτεί την εισαγωγή για πρώτη φορά μιας νέας σειράς επιχειρηματικών λύσεων στην κυπριακή αγορά. Η εξαιρετικά δυνατή θέση της MTN Business σε τοπικό επίπεδο, αλλά και η πολύπλευρη παρουσία της σε συνδυασμό με το εκτενές χαρτοφυλάκιο της Huawei προσφέρουν στον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου αξιόπιστες και οικονομικά συμφέρουσες λύσεις. Η συνεργασία αποτελεί ένα σημαντικότατο κομμάτι της στρατηγικής της MTN Business, ώστε να καταστεί ο ηγετικός πάροχος λύσεων ICT στην Κύπρο. Ταυτόχρονα μας επιτρέπει να διαφοροποιηθούμε από οποιονδήποτε άλλο στη σημερινή αγορά.
Σχετικά η MTN Business οργανώνει το “The Future of Enterprise ICT Solutions”. Για τι διοργάνωση πρόκειται; 
Η διοργάνωση αυτή στοχεύει στην πληροφόρηση και ενημέρωση των μεγαλύτερων κυπριακών επιχειρήσεων, όπως επίσης και των κυβερνητικών και ημικρατικών οργανισμών, για τις νέες λύσεις που προσφέρονται μέσα από τη συνεργασία της MTN Business με την Huawei. Θα αναλυθούν επίσης και ενέργειες που μπορούν οι ίδιοι να ακολουθήσουν, έτσι ώστε να κατανοήσουν καλύτερα πως μπορεί να επωφεληθεί η επιχείρηση τους από αυτές τις λύσεις.
Ποιες οι κύριες λύσεις και θέματα που θα αναδειχθούν σε αυτή;
Κύριος στόχος της διοργάνωσης είναι η παρουσίαση της Huawei Enterprise Solutions στην τοπική αγορά και η παρουσίαση των προϊόντων της που καλύπτουν όλο το φάσμα του  IT όπως routers, switches, firewalls επόμενης γενεάς, WLAN, servers, storage και cloud computing.
Χαρτοφυλάκιο για κάθε ανάγκη
Πώς η ΜΤΝ Business σήμερα μπορεί να αποτελέσει ένα σημείο επικοινωνίας για όλες τις ανάγκες πληροφορικής ενός οργανισμού; 

Τα τελευταία τρία χρόνια η MTN Business εμπλουτίζει ασταμάτητα το χαρτοφυλάκιο της έχοντας ως στρατηγικό στόχο να καταστεί ο τεχνολογικός σύμβουλος που θα επιλέγουν οι κυπριακές επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης. Έχουμε δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό τηλεπικοινωνιακό χαρτοφυλάκιο, που αποτελείται από υπηρεσίες κινητής και σταθερής, καθώς επίσης και υπηρεσίες δεδομένων και φωνής, όλες προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά. Προσθέσαμε επίσης μια εκτενή επιλογή υπηρεσιών IT μέσα από την απόκτηση της IBS, καθώς επίσης και μέσω των συνεργασιών μας με κορυφαίες ανά το παγκόσμιο εταιρείες τεχνολογίας, από τις οποίες η πιο πρόσφατη είναι αυτή με την Huawei. Τώρα βρισκόμαστε σε θέση να καλύψουμε οποιαδήποτε τεχνολογική ανάγκη που μπορεί να έχει μια κυπριακή επιχείρηση. Με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της MTN Business, όπως η κορυφαία εξυπηρέτηση των πελατών μας και η εξαιρετική απόδοση σε θέμα κόστους μπορούμε να την ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο.
Πού θεωρείτε ότι πρέπει να εστιάζουν οι επιχειρήσεις σήμερα για να επωφελούνται της πραγματικής αξίας των τεχνολογικών λύσεων που επιλέγουν; 
Περάσαμε μια περίοδο οικονομικής κρίσης τριών ετών και οι πληγές που άφησε είναι ακόμη ανοικτές. Η ανεργία και η διστακτικότητα στις επενδύσεις εξακολουθούν να περιορίζουν την κίνηση των περισσότερων επιχειρήσεων στην αγορά. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι κυπριακές επιχειρήσεις πρέπει να εστιάσουν τις προσπάθειες τους στη συνεργασία με άλλες εταιρείες, καθώς επίσης και στην αποδοτικότητα τους. Η συνεργασία αυτή πρέπει να αφορά θέματα διαδικασιών, υπηρεσιών, προϊόντων και γενικά επιλογή συνεργατών, οι οποίοι μετατρέπουν μια επιχείρηση σε ένα αποδοτικό και δυνατό οργανισμό, ο οποίος μπορεί να κινηθεί και να ανταπεξέλθει σε αυτό το περιβάλλον. Αυτός είναι και ο λόγος που επικεντρώνουμε τις προσπάθειες μας στο να καταστούμε ως ο ένας και μοναδικός σταθμός παροχής υπηρεσιών, όπου θα προσφέρουμε μόνο οικονομικά συμφέρουσες προτάσεις στους πελάτες μας, οι οποίες κατά κύριο λόγο είναι σχεδιασμένες να τους βοηθήσουν να είναι πιο επιτυχημένοι.

Τι περιλαμβάνουν οι στόχοι της MTN Business για το επόμενο διάστημα; 
Η τεχνολογία εξελίσσεται διαρκώς και η εξάπλωση της στην κυπριακή αγορά αυξάνεται συνεχώς. Θεωρούμε ότι οι τεχνολογίες cloud ωρίμασαν αρκετά και τώρα είναι η κατάλληλη εποχή υιοθέτησής τους. Οι επόμενες μας κινήσεις θα επικεντρωθούν στο κτίσιμο σωστών συνεργασιών, οι οποίες θα μας επιτρέψουν να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών cloud από το πιστοποιημένο με Tier-3 datacentre της ΜΤΝ.

Πληροφορίες διοργάνωσης

Οργανωτής: MTN Business. Γραμματεία: IMH. Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, InBusinessNews.com και ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με την ΙΜΗ στο τηλ.: 22505555, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και e-mail:events@imhbusiness.com

inbusiness



Κύριες Ειδήσεις





Translate »