Breaking News

Μάριαμ Μιχαηλίδου: Χορεύοντας με αγάπη και αφοσίωση (video)


Πηγή: inbusiness.com.cy

Βρίσκεται συνεχώς σε εγρήγορση, είναι αφοσιωμένη σ’ αυτό που κάνει και η δουλειά της είναι γι’ αυτήν τρόπος ζωής. Η Μάριαμ Μιχαηλίδου, ιδιοκτήτρια της σχολής χορού Alma Dance Studio σε Λάρνακα και Κίτι, φιλοξενείται στο έκτο επεισόδιο της σειράς Τhe Dreamers και προβαίνει σε αναδρομή της πορείας της.

Μιλά για την περίοδο κατά την οποία επέστρεψε στην Κύπρο μετά τις σπουδές της, θεωρώντας ότι θα έμενε μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Χωρίς να είναι στα σχέδιά της, προέκυψε το Alma Dance Studio, το οποίο την κράτησε τελικά στο νησί. Η ίδια αναφέρεται στην «επεισοδιακή» πρώτη παράσταση της σχολής στο μεσαιωνικό κάστρο Λάρνακας, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Στο Alma Dance Studio διδάσκεται κλασικό μπαλέτο και σύγχρονος χορός, ενώ παράλληλα προσφέρονται μαθήματα σε πιο μοντέρνες γραμμές. Όπως επισημαίνει η Μάριαμ Μιχαηλίδου, η επιτυχία της σχολής οφείλεται στην πραγματική αγάπη για το αντικείμενο, που δείχνει τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της.

 

Δείτε πιο κάτω το έκτο επεισόδιο της σειράς The Dreamers:

 

Eίναι νέοι άνθρωποι, με όνειρα και προσδοκίες να μεγαλώσουν την επιχείρησή τους, και οι οποίοι έχουν καταφέρει στα πρώτα τους μόλις βήματα να ξεχωρίσουν με τις φρέσκες τους ιδέες και την εναλλακτική προσέγγισή τους.

Το ΙnBusinessNews και η Τράπεζα Κύπρου παρουσιάζουν τη σειρά Dreamers, μια μίνι σειρά 10 επεισοδίων, η οποία ξετυλίγει το success story δέκα κυπριακών επιχειρήσεων και των νεαρών founders τους.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »