Breaking News

Θλίψη για τον χαμό της Ανθής Βόττη-Ορνιθάρη


Θλίψη στον επιχειρηματικό και τραπεζικό κόσμο προκάλεσε ο χαμός της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Ελληνικής Τράπεζας, Ανθής Βόττη-Ορνιθάρη, η οποία έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών.

Η Ανθή Βόττη – Ορνιθάρη εργαζόταν στον όμιλο της Ελληνικής Τράπεζας από το 1995, ενώ από το 2009 κατείχε τη θέση της διευθύντριας της Υπηρεσίας Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου. Ήταν επίσης μέλος της εκτελεστικής ομάδας της Τράπεζας, ενώ εκπροσώπησε της Ελληνική στις συναντήσεις με την Τρόικα στην μετά το 2013 εποχή.

Ηγήθηκε της εισαγωγής ενός νέου συστήματος αξιολόγησης προσωπικού στο τραπεζικό ίδρυμα, καθώς επίσης και διαφόρων σχεδίων επιμέτρησης της αποδοτικότητας των εργαζομένων.

Η Ανθή Βόττη – Ορνιθάρη διετέλεσε αντιπρόεδρος του ΔΣ του Κυπριακού Συνδέσμου Ανθρώπινου Δυναμικού, μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας του Εργοδοτικού Συνδέσμου Τραπεζών, καθώς επίσης και μέλος του Δικαστηρίου Εργατικών Διαφορών.

Παλαιότερα, είχε υπηρετήσει στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος στο Λονδίνο και μετά την επιστροφή της στην  Κύπρο εργάστηκε στην εταιρεία Aris Petasis & Associates (Management Consultants) Ltd, όπου ασχολήθηκε με όλο το φάσμα της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στον τομέα της διοίκησης.

Σπούδασε στο Ηνωμένο Βασίλειο και ήταν κάτοχος πτυχίου Οικονομικών (ΒΑ) και μεταπτυχιακού (MSc) Αναπτυξιακών Σπουδών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ανθή Βόττη – Ορνιθάρη συμμετείχε σε αρκετά από τα συνέδρια της IMH.

Καταλείπει σύζυγο και δύο παιδιά.

Η εταιρεία μας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους της εκλιπούσης για τον αδόκητο χαμό της.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »